Svien efter samleje

Når jeg er sammen med min fyr, har vi samleje mere end 1 gang om dagen. Første gang er fin, men anden gang brænder lidt i starten.

Dagen efter, når jeg tisser, svier det og brænder ret så meget. Jeg har før haft blærebetændelse ekstremt meget, og jeg tænkte, at det muligvis kunne være rifter.

Kan jeg forhindre det på nogle måder og kan jeg behandle det?

Venlige hilsner


 

Det er ikke ualmindeligt, at der kan komme irritation i urinvejene og slimhinderne i underlivet efter samleje. Blærebetændelse er heller ikke helt ualmindeligt.

Først og fremmest er det vigtigt, at du efter samleje kommer ud og tisser, så bakterier kan blive skyllet væk fra området.

Derudover kan du gøre flere ting for at støtte slimhinderne. Acupharma har en serier med probiotika specielt til kvinder og deres underliv. Samtidig kan du støtte dine slimhinder mere generelt med rød elmebark og membrasin. Du kan også mellem samleje smøre dine slimhinder med hvedekimolie.

Hvis du har indtryk af, at det er blærebetændelse, er en kur med cantharon en god ide.

God bedring.

Mvh Maria Langbak, Naturlægen.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*