Nyheder

Tag miljøet med under armen

18. oktober 2006

Fujitsu Siemens LIFEBOOK C1410 er den første bærbare computer, der bærer det nordiske miljømærke Svanen.

Produkter mærket med Svanen er blandt de mest miljøvenlige på markedet og tager særlige hensyn til din sundhed – samtidig med at kvaliteten er i orden.

Krav til miljø og sundhed

En svanemærket computer sikrer bl.a. et mindre energiforbrug. Det vil sige, at der både er sat krav til forbruget af strøm, når computeren anvendes og når den står standby.

Derudover er computeren designet, så den er let at adskille og derved let at genanvende. Svanen stiller også krav i forhold til indhold af plast og tungmetaller – og flere miljø- og sundhedsproblematiske kemikalier er forbudt i computeren (fx bromerede flammehæmmere).

Der er også fokus på computerens driftsegenskaber. Fx er der tænkt på støjniveauet. Endelig garanterer producenten reservedele i minimum 3 år efter produktet er købt, for at forlænge levetiden af produktet.

Spørg hos forhandleren

Skal du ud at have ny bærbar computer – og vil du tage den miljøvenlige udgave med hjem under armen, så spørg efter Fujitsu Siemens LIFEBOOK C1410 hos forhandleren. Hvis den ikke er på lager, kan den højst sandsynligt bestilles hjem til dig.

Kilde: www.miljoeogsundhed.dk

Forrige artikelEr din hverdag en fest?

Næste artikelRøgfrit job giver bedre helbred