Opskrifter

Tang: Wakame-salat med tofu

1. juli 2010

Tang er superfood fra havet – hvis du aldrig har smagt det før, er det godt at starte med en mild af slagsen.

4 personer

5 g tørret wakame-tang klippet i kvadratiske stykker på 2-3 cm 250 g tofu i mindre tern 250 g groft revet gulerod 1 salatagurk skåret i tern

Dressing: 2 spsk risvineddike 2 spsk. sojasovs 2 spsk. marinade fra syltet ingefær

Drys: sesamfrø

Tangen blødes ud i varmt vand i 10 minutter, og vandet drænes fra.

Alle ingredienser blandes med dressingen, smages til med salt og drysses med ristede sesamfrø.

Forrige artikelRemmetang – Havspagetti med tomatsovs

Næste artikelStyrkende snaps

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.