Til alle slags maver

27. juni 2022

Maven er vejen til de flestes helbred – og under alle omstændigheder er det rart at have styr på den…

 

Maveproblemer..?

Halsbrand, kvalme, oppustethed, diarré og opkastning? Løsningen og lindringen kan være gennem hurtig, effektiv og blid hjælp med Silicia Mave-Tarm Gel.

Bringes vores fordøjelsessystem ud af balance – det være sig pga. stress, uhensigtsmæssig eller forurenet mad, for meget kaffe eller alkohol, medicin eller uregelmæssige madvaner/sovevaner – kan det give mavebesvær i form af ondt i maven, kvalme og ildebefindende, oppustethed og diarré.

Silicia Mave-Tarm Gel er et medicinteknisk produkt godkendt til behandling af akut og kronisk mave-tarm problemer. Gelen er et helt naturligt produkt uden konserveringsstoffer, hvis aktive bestanddel er fint mineralsk silicium (kiselsyregel) og vand. Silicea Mave-Tarm Gel beskytter mave- og tarmslimhinderne, og takket være en kraftig bindingsevne suger gelen smitstoffer, giftstoffer og gasser op og udskiller dem naturligt.

Et mildt og lokaltvirkende produkt, også til behandling af børn. Silicea Mave-Tarm Gel er smags- og lugtfri, enkel at dosere og let at synke.

Silice Mave-Tarm Gel fås i 200 ml og 500 ml.

Det rigtige valg af jerntilskud

De cirka 70.000 kvinder, som hvert år bliver gravide står næsten ugentligt over for nye udfordringer eller nye spørgsmål som kræver stillingtagen. Allerede inden du når 10. graviditetsuge bør du tænke over, hvilket jerntilskud du skal bruge under resten af graviditeten. En god optagelse og ingen mavegener er ikke en selvfølge, men for den gravide er det altafgørende.

AminoJern fra Pharmovital ApS tilbyder en optagelse, der er 2,5 til 4 gange bedre end jernsalte, ingen gener og så kan det tages af alle – også veganere og gravide, som ikke spiser svindekød.

Læs mere på www.AminoJern.dk

‘Smagløs’ nyhed fra AVIVIR Aloe Vera

Endelig vil Aloe Vera Group lægge navn til en kapsel med Aloe Vera, hvilket må glæde de mange, som har haft svært ved smagen af den rene Aloe Vera.

Aloe Vera Group har altid sværget til at Aloe Vera skulle være flydende, men er overbevist om at den patenterede teknik, som her anvendes til at tage tørstoffet ud af den kendte AVIVIR Drikke Aloe Vera bevarer de virksomme stoffer.

Ligesom AVIVIR Drikke Aloe Vera indeholder Aloen i kapslerne altid mere end 10% polysaccharider (Acemanan), som er det stof, der har størstedelen af Aloe Vera’s effekt på, bl.a. immunforsvaret. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera kan bidrage til at balancere fordøjelsessystemet, det beskytter den naturlige mave- og tarmfunktion og stabiliserer afføringsmønsteret.

Aloe Vera har en gavnlig effekt på bakteriebalancen i tarmene og medvirker desuden til en bedre udnyttelse af proteinerne i kosten. Dertil kommer et øget optag af vitamin C, E og B12, hvis vitaminerne indtages sammen med Aloe Vera i stedet for vand. Ved daglig brug af Aloe Vera beskyttes slimhinderne i mave og tarm mod irritation fremkaldt af f.eks. kaffe, syrlig eller stærkt krydret mad.

Styrke til maven

I 1968 påviste videnskabsmanden T. Maros som den første, at et fortyndet udtræk af blade og/eller rødder fra artiskokken fremmer genopbygningen af leveren. Der bliver udløst en målelig øget blodgennemstrømning i leveren, og de “antitoksiske leverfunktioner” – leverens udrensningsevne – bliver betydeligt stimuleret. Det er cynarin, der er artiskokkens primære biologisk virksomme stof, og det går godt i spænd med rødbedens betain. Groft sagt kan man sige: betainet opløser knapt så værdifulde substanser i leveren, og cynarinet bidrager til at indbygge værdifulde materialer.

Ud over cynarinets virkning på leveren kommer stoffets positive virkning ved galdeophobning.

Indtagelse af artiskokekstrakt kan derfor være en lindring ved problemer med alt lige fra diarré, gigt, urinsyre og åreforkalkning. Smerterne fortager sig, kvalme, opkastningsfornemmelser, oppustethed og trykkende fornemmelser i maven aftager.

Forrige artikelBirgittes TIP til selvcoaching

Næste artikelHjælp til den indre rengøring- uden at røre en finger