Nyheder

Timer af inspiration og ny viden for en tyver

23. september 2014

Måske er du lidt usikker på alternative behandlingsformer? I den kommende weekend kan du snuse helt uforpligtende til alt fra kranio sakral terapi og blomsterdråber til massage og akupunktur. Der er sundhedsmesse i Øksnehallen i København.

Holdningerne til behandlingsformer, som ikke er en officiel del af det danske sundhedssystem, er mange. Nogle afviser alt, mens de fleste er åbne for andet end et besøg hos den privatpraktiserende læge. Så er der naturligvis også dem, der ikke kan få nok, og som skal prøve det hele af.

Spar penge med Naturli

Du har mulighed for at prøve det sidste i den kommende weekend. Sundhedsmessen Sund Livsstil åbner fredag den 26. september i Øksnehallen ved Halmtorvet i København, få hundrede skridt fra hovedbanegården. Som læser af Naturli.dk kan du spare 80 kroner på indgangsbilletten, så du kommer ind for en blank tyver. Du skal bare printe rabatbilletten, som du finder her.

Messen er åben fredag, lørdag og søndag i tidsrummet 10 – 18, og Naturli deltager i år med to stande. På standene 628 og 634 kan du møde redaktionen bag hjemmeside og magasin, ligesom flere af brevkasseredaktørerne dukker op i løbet af weekenden. Du kan også få smagsprøver og en såkaldt goodiebag (gratis pose med magasin, brochurer og vareprøver) med hjem. Hvis du vil se, hvem du kan møde og hvornår, kan du klikke her. 

Fra tantra til akupunktur

Hvis du vil snuse til såkaldt alternative behandlingsformer kan du f.eks. høre om yoga, tantra og meditation hos Natha Yogacenter på stand 148. Der er er mere tantra hos TantraZone på stand 134, og du finder zoneterapi, kranio sakral terapi samt japansk akupunktur hos henholdsvis Forenede Danske Zoneterapeuter på stand 725, Foreningen af Kranio, Sakral og Kropsterapeuter på stand 750 og “Kvinderne fra Nyborg” på stand 507.

Hvis du foretrækker at prøve nogle metoder af, der ikke kræver nåle eller berøring af ryg eller nakke, kan du f.eks. prøve magnetarmbånd hos Magnetix Wellness på stand 611 eller holistisk medicin hos Harmony Health Center på stand 311.

Meditation, astrologi og clairvoyance 

Men måske vil du prøve noget nyt? Der er zen-meditation hos Zenmind på stand 238, tankefeltterapi hos Heilesen & Mygind på stand 843, og hypnose hos Styrk Selvet på stand 843 og Friis Hypnose på stand 407.

Ovenstående er blot et skyndsomt udvalg af de omkring 190 udstillere, du kan møde på Sund Livsstil, der også byder på masser af smagsprøver, hudpleje og sunde løsninger til alt muligt i husholdningen. Det er altså en del underholdning, velvære og viden for en enkelt tyver.

Læs mere: Sund-Livsstil.dk

Forrige artikelFor lidt hjælp til medicinafhængige

Næste artikelEn pude fuld af … hår!