Tør hud trods olier

Jeg er 32 år og gravid med mit 6. barn. Min hud i ansigtet er blevet ekstremt tør. Jeg bruger bl.a. ansigtscreme fra Lavera med aloe vera, og jævnligt smører jeg med mandelolie. Dette er desværre ikke nok. Har du et råd? Jeg har læst, at det er godt at spise olier med omega 3, har forsøgt at spise hørfrøolie samt Udos Choice, men kan ikke pga. smagen. Jeg tager to EPA-GLA fiskeolie kapsler hver aften. Håber du har et godt naturligt råd, som ikke er for dyrt.

Hilsen Mille


Tak for din mail, og tillykke med graviditeten. Vores krop er jo heldigvis indrettet sådan, at den selv sørger for at få fordelt ressourcerne til de rigtige steder, og i dit tilfælde lyder det som om, at alt det gode fedtstof går til barnet i din mave – og heldigvis for det. Jeg vil anbefale dig at prøve ”Livets Olie” (fås i helsekostbutikker), men tjek lige med dem først om det er ok, når du er gravid. Der findes også en speciel kvindeversion, som måske kunne være interessant. Hvis du har svært ved at få det ned, kan du “kamuflere” det i en smoothie:

1 banan

En håndfuld frosne/friske bær

1-2 spsk. livets olie

sojamælk

1 knsp kanel (ikke kanelsukker)

1 knsp vanilje (ikke vaniljesukker)

Revet skræl og saft af en halv økologisk citron

Det smager fantastisk, og børn elsker det også (er blevet fast morgenmad hos os og mine børn på 1 og 4 elsker det). Det tager ikke mange minutter at lave, og jeg kan selv mærke enorm forskel på min hud, efter at jeg er begyndt. Du skal dog lige give det 2-3 måneder, før du kan mærke den fulde effekt på huden.

Håber, at det kan hjælpe dig lidt på vej, og ellers så vær obs på at det ikke behøver at være en permanent tilstand, men at det sagtens kan skyldes din graviditet.

Mange hilsner Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*