Til 2 personer
GEDEOST 100 g gedeost Saft af ½ citron 1 spsk finthakket, frisk timian ½ tsk Lene Hanssons kryddersalt ½ tsk Lene Hanssons krydderpeber ½ spsk olivenolie 1 fed hvidløg 2 store stilktomater
SALAT ½ rødløg 4 håndfulde blandet salat
DRESSING 1 spsk olivenolie ½ spsk balsamico ½ tsk salt 1 tsk Lene Hanssons krydderpeber
Pres hvidløget, og bland det med gedeost, citronsaft, timian, kryddersalt og -peber og olivenolie. Skær hver tomat i to dele, tag kernerne ud, og læg 1 spsk af gedeostblandingen i hver af de halve tomater.
Læg tomaterne på grillen med osten opad, og grill dem i 5 minutter. Tag tomaterne af før tid, hvis osten begynder at smelte.
Skær rødløget i skiver, og bland det med salaten. Bland alle ingredienser til dressingen, hæld det over salaten, og bland godt.