Nyheder

Træn med din smartphone – 5 apps til kroppen

15. februar 2012

Måske synes du ikke, at ordene ”træning” og ”smartphone” hører sammen, men faktisk er der er mange ting, du kan træne med din smartphone.

Her kan du læse om fem apps, der kan hjælpe dig med at meditere, drikke, strække, huske eller knibe.

 

1. Knibeøvelser

Ingen kan se på dig, hvornår du laver dem, så du kan lave dem hvor som helst. Men husker du det? App´en Kegel Kat fra Android Market minder dig om det og guider dig gennem øvelserne. Vil du bare teste app´en, så vælg den gratis version. Den fulde version koster 6 kroner.

Kegel Kat på Android Market – 6 kroner

 

2. Meditation

Får du stress af din smartphone, så er det måske denne app, du skal have. Der findes et utal af apps, der kan hjælpe dig med at meditere. En af dem er Relax and Rest til Android, hvor du kan vælge mellem guidede meditationer af forskellig varighed, bl.a. en 5-minutters meditation, hvor der fokuseres på åndedrættet.

Relax and Rest på Android Market – 6 kroner

 

3. Yoga

Er det et problem at presse tid til yoga ind i din kalender, fordi du arbejder for mange timer foran skærmen? Så lav din yoga foran skærmen. ”Office Yoga” fra App Store er både for begyndere og øvede. Den har endda strækøvelser, som du kan lave ved kopimaskinen.

Office Yoga i iTunes Store – 6 kroner

 

4. Hukommelse

App´en ”Memory Trainer” hævder at kunne forbedre din hukommelse og din evne til at fokusere. Det gør den ved hjælp af forskellige øvelser med stigende sværhedsgrad. ”Memory Trainer” findes både i en gratis version og en til 15 kroner.

Memory Trainer på Android Market – 15 kroner

 

5. Drikke vand

Har du drukket dit vand i dag? Hvis du ikke har trænet din hukommelse med app´en ovenover, kan det være svært at huske, hvor mange glas væske, du har fået. Men det kan app´en ”Water Your Body” hjælpe med. For 6 kroner regner den også ud, hvor meget vand lige netop du skal drikke.

Water Your Body i iTunes Store – 6 kroner

 

 

 

Kilder: takepart.com, iTunes Store, Android Market, informationweek.com, eurowoman.dk

Forrige artikelDerfor er vi ikke skabt til netdating

Næste artikelHvilken sundhedstype er du?