Nyheder

Træning med formål

6. oktober 2010

Vil du have talje, eller træner du for at få det bedre med dine skavanker? Motion og træning kan have flere formål – og det ved udstillerne på Sund Livsstil Messe.

Hvornår har du sidst svinget med hofterne i en hulahopring? Flere og flere kan i dag sige for nylig – for ringen, der får folk til at skyde hofter i mere eller mindre elegante sving er tilbage.

På Sund Livsstil messe kan du oven i købet se de originale Powerhoops, en patenteret speciel, vægtet og polstret hulahopring, som har været en uventet stor succes i andre nordiske lande.

Forskellen på en Powerhoop og en almindelig hulahopring er, at Powerhoopen kan deles i 8 stykker, som gør den let at opbevare, og så er ringen med et tykt neopren materiale, der er er bølget på indersiden således at taljen bliver masseret rigtig godt ved brug.

Få hulahoppen til at passe

Powerhoop fås i flere vægtklasse, så du kan give din bækkenbund, mave- og lændemuskler noget at arbejde med. Og den sjove træning har mindsket mange taljer, siden den blev indført.

Body-sds er en anden træningsform, du kan stifte bekendtskab med på messen – måske har du allerede hørt om det fra TV, hvor stifterne Ole Kåre Føli og Bengt V. Andersen har hjulpet flere personligheder.

Både massage og træning

Body-sds tager udgangspunkt i en dansk udviklet behandlingsform, som består af specielle massageteknikker og mobiliserende ledfrigørelser, der har kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber.

Udover massagen indeholder Body-sds træningsformer, der benyttes som selvbehandling. Disse træningsformer virker styrkende på led, muskler og nervesystem, samt udrensende for indre organer.

Body-sds har i de senest år haft stor succes med at helbrede eller forebygge nutidens skavanker som stress og en lang række andre livsstilssygdomme – men kan også bruges forebyggende.

På messen kan du gratis prøve behandlinger af 20 min. varighed – så længe der er tider. Du kan også få rabat på behandling i et center ved at booke på messen.

Download din egen billet til Sund Livsstil og kom gratis ind med Naturli.

Forrige artikelSmag og behag dig frem

Næste artikelSur og vred? Pas på hjertet