Træt af motion

Jeg er så træt af at få at vide, hvor fantastisk det er at motionere. Hvad gør man, når man har svær astma og ikke kan gå ret langt eller holde til at være i motionscenteret? 

Venlige hilsner 

Den motionsbesværede

 


 

Jeg forstår dig. Og har et super godt forslag til dig.

Men altså. Ja motion er sundt. Men motion, man ikke bryder sig om, får ondt af, ikke kan, ikke føles rigtig godt, er ikke sundt. Hvis det bliver en kamp eller en krig mod dig selv, er det ikke sundt.

Derfor er det så vigtigt at finde en motionsform, man elsker. Hvis du er bange for vand, er svømning ikke særlig godt. Med mindre du vil arbejde med din vandskræk.

Hvis du inderligt hader at løbe og får ondt i skinnebenene, så er enhver undskyldning for at komme ud og løbe meget velkommen, for det er ikke noget, du elsker at gøre. Kan du se, hvad jeg mener?

Dermed ikke sagt at det er sundt at blive i sofaen. For det er da godt at røre sig, bruge kroppen, blive forpustet, og elsker du din motion, bliver det til den dejligste tid med dig selv, selvforkælelse og selvkærlighed.

Derfor kan det betale sig at snakke med sig selv om, hvad du elsker. Hvad elskede du som barn eller ung? Var det at være i naturen, at være på et hold, at danse? Måske kan du finde frem til noget ad den vej. Men når du nu fortæller mig, at din astma er en forhindring, så må jeg foreslå dig yoga.

Yoga vil gøre, at du kommer i god kontakt med dig selv, og tilmed vil det give dig plads til bedre åndedræt. Du kan starte med at finde et roligt yogahold for nybegyndere, hvis du er det, og du vil tilmed lære øvelser at kende, som du kan lave hjemme på stuegulvet dagligt. 

Med venlig hilsen

Catrine

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*