Træt, træt, træt

Jeg fik for 2 år siden konstateret atrieflimmer ved indlæggelse et par døgn. Jeg får Eliquis 10 mg og Metoprololsuccinat “Hexal” 50 mg. Jeg har haft få anfald med måneders mellemrum, men lige efter 2. stik med covid-vaccinen i april har det helt ændret sig.

Der har efterfølgende været skiftevis højt blodtryk og lav puls, og omvendt lavt blodtryk og høj puls. Men de sidste par måneder har blodtrykket ligget meget fint og stabilt, men hvilepulsen for højt (80-90).

Jeg fik i en periode 75 mg Metoprolol for at få pulsen ned, men det havde ingen virkning, og jeg er derfor tilbage på 50 mg.

Jeg er træt, træt, men det værste er åndenød. Al fysisk aktivitet er meget begrænset. Når jeg går tur, skal jeg stå stille for hver 50-100 meter. Jeg elsker ellers mine lange gåture i skoven med min lille hund, men det kan jeg sket ikke klare, som det er nu. Ligesådan er det med støvsugning og lign.

Jeg har fået taget blodprøver og alle tal er fine.

Der er ikke meget hjælp at hente hos min læge. Han mener ikke, han har noget, det kan kvikke mig op (tage trætheden). Og vedrørende åndenøden var svaret: “Det er, som du selv siger, følgevirkning af covid-vaccinen”.

Jeg er jo også lidt betænkelig ved et 3. stik – ja, det kunne han da godt forstå – det kan jeg jo ikke bruge til ret meget!!! Jeg fejler ellers ikke noget.

Har I noget bud på, hvad jeg kan gøre for at få det bedre?

Venlig hilsen den 75-årige  

P.S Jeg tager Q10, magnesium, D-vitamin, selen

 


 

Sikke en træls situation efter covid-vaccinen. Jeg håber virkelig, at din egen læge har indberettet det som en bivirkning. Ellers kan du selv gøre det via www.meldenbivirkning.dk  

Jeg vil anbefale dig 3 homøopatiske præparater til dine bivirkninger, da de kan tages uden interaktion med din medicin. Det er JernVital H fra Allergica, Pulmo D6 fra Allergica og Cralonin fra Heel.  

Nogle har også gavn af manuel behandling med akupunktur, osteopati eller andet.  

God bedring med det 

Mvh Maria Langbak 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*