Tredje søndag i advent

Tredje søndag i advent nærmer sig, og i denne uge kan du få gode tips om luciaboller, konfekt og julekranse i Naturlis video-kalender.

Naturlis adventskalender består af fire videoer med Claus Dalby, Anette Harbech Olesen og Sif Orellana. De giver gode tips til juleforberedelserne, så du næsten kan mærke varmen fra pejsen og dufte dejen i æbleskivepanden. Hver uge får du tips og idéer til, hvordan du kan tilbringe adventssøndagen eller en anden fredfuld decemberdag. Denne uges video tager udgangspunkt i den forestående Luciadag den 13. december. Sif får hjælp af sin søn, Noah, til at bage de s-formede, gule Luciaboller, og Anette laver sukkerfattig og lækker konfekt.

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette, som du måske kender fra Naturli-magasinet og hendes bøger, deler sine bedste tips og opskrifter på den traditionelle julemad, men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

Opskrifter og endnu mere julehygge finder du i den tilhørende E-bog, “Vores Jul”, der er spækket med flotte billeder og gode ideer. Den kan hentes gratis hele december her.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*