Tungespidsen brænder

Min tungespids har det med at brænde. Ikke hver dag men tit. Hvad kan det være? Min tandlæge siger, alt ser normalt ud. Men noget er der vel?

Hilsen A

 


 

Dit problem går under navnet Burning mouth syndrom. Altså brændende mund. Det er lidt af et mysterium for mange læger og tandlæger, men jeg har faktisk haft en hel del med dette i min akupunkturklinik, som fik hjælp.

Så når lægen har givet svampemiddel, som ikke hjalp, og der intet er at se med det blotte øje, ja så er det, jeg bliver ringet op.

Og ikke sådan at forstå, at jeg kan trylle det væk, men jeg oplever ret tit, at det bedres eller går væk. Sommetider rykker det desværre slet ikke. Sådan er det jo med alt i verden. Intet virker på alle.

Men når du beskriver, at det er din tungespids, der brænder, at det er der ikke altid og at der intet er at se, så tænker jeg på det, kineserne kalder hjerteild. Ikke sådan at du er hjertesyg, men for meget buldrende energi i hjertet, energetisk set. Prøv at lægge mærke til, om din tunge brænder mere efter en dårlig nat, når du stresser eller presses af dine følelser. Sådan er det nemlig ofte.

Akupunktøren kan ”køle hjertet” og berolige dit sind med sine behandlinger.

Jeg synes, det er værd at give et forsøg.

Håber du finder hjælp ved det.

Mvh Catrine

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*