Nyheder

Uddannelse på Sund Livsstil

22. september 2015

I den kommende weekend kan du besøge Sund Livsstil i Øksnehallen i København med Naturli og bl.a. se på uddannelsesmuligheder.

Sundhedsmessen Sund Livsstil slår dørene op i Øksnehallen fredag, lørdag og søndag, den 25.-27. september fra klokken 10 til 18. Du kan komme næsten gratis ind som læser af Naturli.

Næsten 200 udstillere viser næsten 200 forskellige bud på naturlig sundhed, og uddannelse går igen flere steder.

Mindfulness Master Coach

Blandt andet hos MindfulSolutions v/ Liselotte Ellegaard, der udbyder den 1-årige uddannelse til Mindfulness Master Coach. Uddannelsen beskæftiger sig blandt andet med hjerneforskning, intensiv træning, iværksætteri, personlig udvikling og mindfulness/heartfulness. Uddannelsen byder på professionelle undervisere, og den kan tages både på Fyn, Sjælland og i Jylland fra september 2016.

MindfulSolutions tilbyder en del forskellige mindfulness-produkter til både virksomheder og private. Mindfulness handler blandt andet om at fokusere bedre og være mindre stresset. Det har den klare sidegevinst, at du også performer bedre, hvorfor mindfulness er et godt redskab til medarbejderudvikling i de fleste virksomheder. Du kan læse mere på mindfulsolutions.dk eller høre mere på stand 140 i Øksnehallen.

At Work Skolen har også en uddannelse til mindfulness-instruktør – og et væld af andre uddannelser beslægtet med en naturlig og sund livsstil.  Kostvejleder, fitnessinstruktør, personlig træner, løbecoach, sundhedscoach, positiv psykologi vejleder, zoneterapeut, sundhedsugle og massør er bare et udvalg af de uddannelser, skolen på Frederiksberg tilbyder. Du kan møde folkene bag skolen på stand 425.

Hvis du derimod går med tanker om at uddanne dig til læge- og fysioterapeuteksamineret massør, kan du besøge CityFys Akademi for Krop og Sundhed på stand 136.

Japansk lægekunst og Shiatsu

I den japanske lægekunst finder man shiatsu, der er baseret på en opfattelse af, at alle kropsfunktioner er styret af livsenergier, der flyder igennem kroppen i energibaner. Det er når disse energibaner tilstoppes, at sygdom opstår, hvorfor shiatsu handler om at fjerne disse forhindringer, så energien kan flyde frit. Hvis du vil uddanne dig til shiatsu-behandler, kan du besøge Center for Shiatsu v/Graeme Docherty på stand 246.

Naturli er også på messen, og du kan få det nyeste nummer af magasinet og en snak med redaktionsmedlemmerne på stand 720. Entréen til messen er 100 kroner, men hvis du printer Naturlis rabatkupon, kan du komme ind for en flad tyver. Børn under 14 har fri entré. Du må printe så mange rabatbilletter, du vil. Du finder den her.

Forrige artikelSammenhæng mellem antibiotika og diabetes

Næste artikelGluten- og mælkefri: Modefænomen eller adfærdsterapi?

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.