Frisk vinternummer fra Naturli

Velkommen til årets sidste nummer, hvor vi har skruet op for inspirationen til en sund, grøn og bære-dygtig hverdag med nye, friske vinkler og artikler. Vi har blandt andet fokus på fordøjelse, lang levealder med højt funktionsniveau, hjemmedyrkning af svampe, skønhed for den voksne hud og meget mere.  

Vi har glædet os til at byde dig velkommen til årets sidste nummer af Naturli, hvor vi har samlet en sprødt og spændende læsestof
til dig. Vi kommer omkring en række relevante emner. Du kan eksempelvis læse om læge Maria Langbaks artikel om de blå zoner,
som er fem steder i verden, hvor der bor usædvanligt mange mennesker, der bliver 100 år og stadig har høj funktionsevne. Hvad er hemmeligheden bag? Det røber vi, og giver dig samtidig konkrete råd til, hvordan du kan overføre principperne til dit eget liv. 

Vi zoomer også ind på andre emner. Eksempelvis går vi i dybden med fordøjelsen og giver dig guidelines til, hvordan du kan gøre noget godt for dine tarme ved at justere på din livsstil. Vi tager fat i, hvordan du kan ændre på en vane og bryde strømmen af bekymringer, og hvordan ophold i naturen bonner ind i krop og sjæl på den sunde måde. Vi har et stort interview med Adam Price, kok og ambassadør for Stop Spild Af Mad, hvor han blandt andet giver konkrete tips til, hvordan vi redder maden derhjemme i køkkenet. 

Dette var et lille udpluk! Der er som altid meget mere at hente for dig, der søger viden og inspiration til en sund og grøn hverdag. 

Her på Naturli ønsker vi alle læsere en glad vinter, en glædelig jul og et rigtig godt nytår! 

Du kan læse magasinet her