Uren hud

Jeg er en pige på 20 år, der troede, at alle bumserne ville være væk i denne alder, men det er de desværre ikke. Jeg har stadig små bumser (hudorme), som ligger dybt under huden.

Jeg spiser sundt, ryger ikke, drikker ikke, går i fitnesscenter. Så det er ikke der, problemet ligger. Jeg bruger Clinique 3-trins hudpleje, og det har hjulpet godt. Alle de rødlige bumser er væk, men jeg har stadig de små hvide bumser (hudorme) under huden på panden, kinder og hage. Jeg er studerende og har ikke råd til at gå til kosmetolog ofte. Så har du nogle gode råd til mig, som ikke koster så meget og stadig hjælper på mit problem. Håber du kan hjælpe mig!

Hilsen

Signe


Din hud producerer talg, og det skal den gøre for at smøre huden, så den ikke tørrer ud. Når talgen ophober sig, får du hudorme. Talgen kan ophobe sig, af flere årsager, men mit bud er, at det bl.a. har noget med dine produkter at gøre. Hvis du bruger for udtørrende produkter, stresser det din hud, og den begynder at producere mere talg. Men fordi den er udtørret i overfladen, kan talgen ikke komme ”op” og bliver derfor i dybden og ophober sig.

Så jeg vil foreslå, at du bruger lidt af dine penge til et besøg hos en Dr. Hauschka kosmetolog. Så kan hun hjælpe dig med at finde frem til gode, plejende produkter, som samtidig er overkommelige for din pengepung. Hvis der ikke er en Dr. Hauschka kosmetolog i nærheden af dig, så få vejledning i din lokale helsekost.

God fornøjelse.

Venlig hilsen

Katja Kuni Hollnagel

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*