Nyheder

Vær god ved huden, når solen sætter ind 

AVIVIR har lancerer en sunlotion specielt til ansigtet. Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face efterlader huden silkeblød.

Foto: Shutterstock
9. maj 2023

AVIVIR har lancerer en sunlotion specielt til ansigtet. Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face efterlader huden silkeblød.  

AVIVIR Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face er noget helt specielt til ansigt, hals og décolleté. Décolleté er et fransk udtryk for det stykke hud, som dækker øverste del af brystet, øverste del af skuldrene og op til halsen.  

Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face indeholder Aloe Vera, Baobab og Hyaluron som lindrer, reparerer, genopbygger, plejer og bevarer fugten i huden når du har været i solen. 84% ACTIValoe®* (økologisk Aloe Vera) styrker hudens forsvar og beskytter mod ældning.  

Styrker collagenet

Økologisk Virgin Baobab hjælper med at styrke collagenet og hudens barriere. Baobab kan hjælpe med at modvirke ubalancer i huden og giver den fineste bløde hud. Den store mængde fugt, som Aloe Vera giver, bindes i huden af Hyaluron og modvirker sammen med Tosolin solens udtørring og solrynker. Tosolin virker også som ’Tan Optimizer’ og giver øget bruningseffekt og den smukkeste glød. 

Alle AVIVIR Aloe Vera solprodukter styrker hudens lokale immunforsvar og kan modvirke soleksem. 

Slut dage i solen af på bedste vis 

Umiddelbart efter ophold i solen anbefaler vi at bruge AVIVIR Aloe Vera Gel Spray som mist, som straks køler, lindrer, reparerer og genopbygger huden. Sprayen kan også bruges i løbet af dagen til at køle og styrke huden. 

AVIVIR Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face bruges efter ophold i solen.  

Når du senere har renset dit ansigt, skal du bruge AVIVIR Aloe Vera Anti-Age After Sun Face som virker fugtbevarende, giver ekstra pleje og genopbygning til din hud, så den ikke udtørrer eller skaller. 

Kan bruges som 24 hour creme

AVIVIR Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face kan også bruges som 24 hour creme hele sommeren, hvor den kan hjælpe med at øge bruningen fra den sol du får i det daglige, og bevare den smukke glød. 

AVIVIR solserie 

AVIVIR Aloe Vera beskytter dig og skader ikke korallerne. AVIVIR’s solserie er dansk, miljøvenlig, Svane- og Veganmærket.  

AVIVIR Sun Lotion SPF 30 er i 2020 blevet ’Bedst i Test’ i Tænk og AVIVIR Aloe Vera After Sun blev kåret til ’Årets kropsplejeprodukt’ ved Danish Beauty Award 2011. Med deres høje indhold af økologisk ACTIValoe® på 70-90% har solprodukterne helt unikke reparerende, fugtende og blødgørende egenskaber. 

Hensynet til mennesker og natur 

Udover den ekstraordinære virkning af ingredienser/produkter, er topprioriteterne gode arbejdsforhold og bæredygtighed. Sådan har det altid været – det er ikke noget virksomheden er begyndt på pga. pres udefra eller modetendenser.

AVIVIR har nu 30 Aloe Vera produkter, der er udviklet ud fra den helende og beroligende virkning, ACTIValoe® har. 

Hele vejen igennem er anvendt økologiske og naturlige vegetabilske råvarer. AVIVIR har været på forkant med at undgå indholdsstoffer, som kan give allergi eller andre problemer. Alle produkterne er certificeret af Vegan Society og de allerfleste er Svanemærkede og har grøn kolbe hos forbrugerbladet TÆNK.  

Forhandles hos: Matas, Helsam, Apoteker og på AVIVIR.DK 

Forrige artikelGør klimaet en tjeneste og drik din kaffe

Næste artikelWHO vil bestemme mere