8 stk
8 plader forårsrulledej (økologisk fuldkorn findes)
¼ hvidkål eller spidskål
4 gulerødder
1 rød peber
1 gul peber
2 rødløg
1 chili
Ekstra Jomfruolivenolie
4 fed hvidløg
2 dl valnødder
8 soltørrede tomater
1-2 tsk miso
Frisk eller tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
Jomfrukokosolie til stegning
Rengør og hak eller riv grønsagerne fint, her kan en foodprocessor være en hjælp. Hak chilien og svits den kort i olivenolie på panden. Tilsæt herefter de øvrige grønsager og svits kortvarigt. Kør ingredienserne til farsen i foodprocessor eller blender, og bland herefter farsen med grønsagerne. Læg dejstykkerne ud på køkkenbordet og læg fyldet på midten. Rul forårsrullerne sammen og steg dem på panden i ca. 4 min. på hver side i jomfrukokosolie. Server forårsrullerne med Tamari sojasauce og en lækker salat med tomat, avocado, agurk og revet gulerod.
Fra: Anette Harbech Olesens ‘Syv sunde skridt’.
Find flere opskrifter på Anettes blog: madforlivet.com