Opskrifter

Valnødderuller med salat

1. oktober 2012

Så er det frem med pindene og ud med dejen – fyld selv alt det gode i dine valnødderuller!

8 stk

Du skal bruge:

8 plader forårsrulledej (økologisk fuldkorn findes)

¼ hvidkål eller spidskål

4 gulerødder

1 rød peber

1 gul peber

2 rødløg

1 chili

Ekstra Jomfruolivenolie

Fars:

4 fed hvidløg

2 dl valnødder

8 soltørrede tomater

1-2 tsk miso

Frisk eller tørret oregano

Salt og friskkværnet peber

Jomfrukokosolie til stegning

Sådan gør du:

Rengør og hak eller riv grønsagerne fint, her kan en foodprocessor være en hjælp. Hak chilien og svits den kort i olivenolie på panden. Tilsæt herefter de øvrige grønsager og svits kortvarigt. Kør ingredienserne til farsen i foodprocessor eller blender, og bland herefter farsen med grønsagerne. Læg dejstykkerne ud på køkkenbordet og læg fyldet på midten. Rul forårsrullerne sammen og steg dem på panden i ca. 4 min. på hver side i jomfrukokosolie. Server forårsrullerne med Tamari sojasauce og en lækker salat med tomat, avocado, agurk og revet gulerod.


Fra: Anette Harbech Olesens ‘Syv sunde skridt’.

Find flere opskrifter på Anettes blog: madforlivet.com

Forrige artikelHukommelsen: Har du glemt noget?

Næste artikelStor helsefagmesse i Malmø