Opskrifter

Varm kartoffelsalat

27. juni 2022

Med majs og broccoli

– lun sommermad af nye kartofler

4-6 portioner

600 g nye kartofler

300 g broccoli

100 g majs

1 stk. rødløg

4 spsk olivenolie

1 spsk vineddike

1 bdt basilikum, frisk

2 stk forårsløg

salt og peber

De nye kartofler skrabes og skæres i tykke skiver. Kom kartoflerne i kogende let saltet vand og kog dem ca. 8 minutter, skal kun lige være møre. Hæld vandet fra og hold dem varme. Kog også broccolien i let saltet vand – skal være sprøde. Disse holdes også varme.

Rødløget pilles og hakkes fint. Lav en marinade af olivenolien og vineddiken og smag til med salt og peber.

I marinaden vendes de varme kartofler, broccoli samt majs. Ved servering drysses med forårsløg og evt. hakket basilikum.

Forrige artikelPenicillinæraen er ved at udløbe

Næste artikelJaws-rugbrød