En ny kogebog udkommer 3. september på Politikens forlag. Den er skrevet af, Ditte Ingemann, der står bag madbloggen The Food Club, som har 190.000 følgere på instagram. Hun har skrevet flere kogebøger, og udkommer nu med denne bog fyldt med lækre farvestrålende vegetariske retter. Hun er ikke selv vegetar – endnu – og hun har taget udgangspunkt i gamle klassikere som boller i karry og pizza. Det er hverdags-favoritter på en ny måde, så de er helt fri for kød.
Man kan få inspiration til at gå helt vegetarisk, eller man kan vælge at lade sig inspirere til én eller flere kødfrie dage om ugen. Opskrifterne er lavet så hele familien kan spise med. Vi har fået lov at bringe tre smagfulde retter.
Læs også: Hvordan påvirker det din sundhed at droppe kødet?
En vegetar lever af planteføde (frugt og grønt, korn, bælgfrugter, nødder og frø mv.) med eller uden supplement af mælkeprodukter og/eller æg. Vegetarer spiser ingen former for kød, fjerkræ, fisk, skaldyr eller biprodukter fra slagtning af dyr.
Velbekomme
Hverdags vegetar
Ditte Ingemann
Politikens Forlag
304 sider
Vejl. pris: 300 kr.