Nyheder

Viden om livsstil til brystcancer-patienter

20. september 2017

Brystcancer er steget epidemisk over de sidste 10 år, men hvordan kan det egentlig være, og hvad kan vi selv gøre, for at vende forløbet, hvis kræften er indtruffet?

 Nutritionist Christina Santini mener, at en del af svaret ligger i vores kost – det fortæller hun om til sit foredrag på Sund Livsstil Messen.

Til Christina Santinis foredrag vil du blive guidet igennem en lang række gode råd til, hvordan du undgår at ’trigge’ brystcancer genet samt, hvad der kan inaktivere det.

Ifølge Christina er koststrategier vejen til et kræftfrit liv, og du kan få del i hendes viden, hvis du deltager i hendes foredrag fredag d. 29 september kl. 13.00 i Øksnehallen.

Alternative metoder med evidens bag

 Christina Santini er uddannet i Human Ernœring fra Metropolitan Copenhagen University, og har derudover taget adskillige kurser og certificeringer i ayurveda, biologisk medicin, yoga, infrarød screening og plante medicin.

– For hvert menneskeskabt syntetisk medicin, findes en gudsskabt plante-medicin.

Christina Santini har arbejdet intensivt med mad-som-medicin og integrativ medicin gennem de sidste 15 år – heraf 7 år i New York og Los Angeles for læger og anti-aging klinikker.

I sin praksis integrerer hun ayurveda og kinesisk plantemedicin med konventionel ernæringsvidenskab.

Ifølge Christina er hvert menneske og hver ubalance og sygdom biokemisk unikt, og for at finde den rette behandling, bruges avanceret biokemisk testmetoder fra speciallaboratorier i USA samt medicinsk termografi.

– Medicinsk termografi kan afsløre tumordannelse op til 10 år, før mammografi kan opsnappe disse œndringer. Dette er banebrydende, da vi derved kan gå ind tidligt i forløbet og forebygge sygdom og genetiske dispositioner.

Målrettet kost kan eliminere kræft

Til foredraget i Øksnehallen vil du få råd om essentielle livsstilsændringer for hormonbalance. Christina vil også komme ind på forskellen mellem phyto-østrogener og isoflavoner, hvordan man detoxer falsk østrogen, om mælkeprodukter og hormon-linket samt videnskab omsat til spiselig praksis.

– Inflammation er det underliggende element for alle cancer-typer, der dikterer væksthastighed og sygdomsforløb. Undersøgelser har vist, at ca. 75 pct. af cancertilfældene kan elimineres via en målrettet kost og livsstilsintervention, siger Christina Santini.

Oplev det hele på egen hånd, når Christina Santini indtager scenen og fortæller om, hvordan man kan lave koststrategier for brystcancerpatienter og deres pårørende.

 

Du kan se hele foredragsrækken på årets Sund Livsstil messe her (http://sund-livsstil.dk/program-koebenhavn-2017/)

Husk at downloade din rabatbillet fra Naturli (https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/mg-web-site-naturli.dk/2017/09/370255_SL_billetter_85x120mm_rabatorange_WEB-copy.pdf)

 

 

 

 

Forrige artikelKaloriefattig kost giver længere liv

Næste artikelSpis dig til en bedre nattesøvn …

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.