Nyheder

Vind kampen mod hårtab

4. juni 2018

Langt de fleste mennesker – mænd som kvinder – sætter pris på sundt og velplejet hår. Men mange oplever desværre også, at lokkerne bliver tyndere og færre med alderen. Heldigvis er der råd for manken – eller manglen på samme.

For mange mænd er hårtab en naturlig og uundgåelig tilstand, hvor hårene med tiden tynder ud og de får ’høje tindinger’ eller en lille skaldet plet på baghovedet. Det er langt fra et unormalt fænomen og skaldethed hos mænd er også meget almindeligt – ikke desto mindre kan det være til stor gene for nogle.

Men for kvinder, der taber håret, kan det være en skræmmende og foruroligende oplevelse, da håret for mange er en stor del af deres identitet. Det oplevede Marianne Kildemark på egen krop, da hun pludselig begyndte at tabe store totter af sit hår.

”Håret betyder meget”

– Det var et kæmpe chok for mig, da jeg begyndte at tabe mit hår. I forvejen var min hårpragt ikke til den mest fyldige, så jeg var total grædefærdig, siger Marianne.

Hun blev derfor anbefalet af sin veninde at investere i Mega B-Stress, da det ofte er stress, der udløser hårtab. I kombination med det stressnedsættende middel, der blandt andet bidrager til mindre udmattelse og normalt engergistofskifte, tog Marianne også Hair Nutrients.

Til hendes store lettelse, og overraskelse, fik hendes hår et helt nyt liv med hjælp fra ”kuren”. I takt med at håret piblede frem på ny, blev hendes hår også meget stærkere og i bedre kvalitet end før.

– Det er virkelig en lettelse, at jeg fik mit hår igen, og jeg er dybt taknemmelig for min venindes råd. Ovenikøbet har jeg også mærket en forskel på mine negle og min hud, som føles mærkbar stærkere og smukkere end før.

Aminosyrer er vigtige for håret

Der kan være mange forskellige grunde til, at kvinder mister deres hår. Det kan være alt lige fra mangeltilstande til kroniske infektioner til alt for hyppig hårvask eller varm føntørring. Håret har derfor behov for kærlig pleje understøttet af gode næringsstoffer indefra.

Hair Nutrients fra Solaray indeholder høje doser af de essentielle aminosyrer L-Methionin og L-cystein, som begge er aminosyrer, der er vigtige byggesten i proteinet keratin, som er hovedbestanddelen (90 procent) i blandt andet hår og negle. Mangel på disse kan føre til hårtab.

Derudover indeholder Hair Nutrients B-vitaminer, mineraler, urter samt biotin, der i synergi støtter op om et sundt og smukt hår.

 

 

Forrige artikelNærvær: ”Jeg er lige her – eller er jeg?”

Næste artikelFår du proteiner nok på en plantebaseret kost?