Vind fugtgivende hudpleje

Der er masser af blødgørende og mild ansigtspleje i posen til de heldige vindere af denne udgaves konkurrence.

Biotilgængelige aktiver til din hud
Plejeprodukter fra Mellisa får ikke kun din hud til at føles godt. Med sine naturlige ingredienser giver den også en dejlig mental følelse, som er værd at tage med. I denne konkurrence indeholder præmien syv produkter fra Mellisa:

Gentle Cleansing Milk – Blid og fugtgivende rens. Et multiprodukt der både renser og kan benyttes som fugtgivende maske til tør hud.

Protective Skintonic – Vitaminrig og fugtgivende ansigtsspray med anti-forureningsbeskyttelse. Kan anvendes som skintonic og som fugtgivende mist henover makeup.

AHA Cream – Fugtforbedrende og cellefornyende cremeserum, der hjælper huden med at genvinde sin naturlige glød.

D-vitamin Cream SPF 15 – Beskyttende og fugtgivende anti-age dagcreme med SPF og højt indhold af avancerede antioxidanter. Beskytter mod UV- og HEV-stråler, samt stråler fra skærme mm.

Rejuvinating Night Cream – Nærende og fugtgivende natpleje. Cellefornyende og genopbyggende egenskaber. For optimal rege­nerering af hud i løbet af natten.

Lip Balm – Ren, økologisk læbepleje til tørre læber. Plejer og ­gendanner elasticiteten.

Handcream – Plejende, hurtigtabsorberende håndcreme, der giver silkeblød og smidig hud uden at fedte.

Sådan vinder du: Der trækkes lod om tre vindere blandt besvarelserne i konkurrencen. Vinderne modtager hver et sæt bestående af syv plejeprodukter fra Mellisa til en samlet værdi af 1.143 kroner

 

OBS: For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde og indsende formularen herunder senest den 3. maj 2021. Du kan kun deltage i konkurrencen 1 gang. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.