Vind hjælp til at holde vægten i balance

Få en gave, der giver hele familien en stærkere hverdag.

En god støtte i det nye år
Elixir Weight-Less er en unik kombination af nøje udvalgte og naturlige næringsstoffer, der ved kliniske studier har vist sig at virke fremmende for vægttab. Eliksiren udgør derfor en god støtte, hvis du har startet det nye år med en ambition om at trimme kampvægten.
Elixir Weight-Less er baseret på en sammensætning af grønne kaffebønner, hindbær-ketoner samt flere essentielle næringsstoffer. Komplekset af B-vitaminer, krom og calcium bidrager til et normalt energistofskifte, holder blodsukkeret stabilt og medvirker til at mindske træthed.
Cholin bidrager til omsætningen af fedtstoffer. En velfungerende omsætning af både fedtstoffer og andre næringsstoffer er alfa og omega for at bringe kroppen i balance og opnå en ønsket vægt.
Elixir Weight-Less med hindbærsmag er en helt naturlig drik, som ikke indeholder unødige hjælpe- og tilsætningsstoffer eller kunstige smags- og sødestoffer. Drikken er sødet med Stevia og indeholder kun vegetabilske kilder.

Præmiens indhold
Der trækkes 5 vindere i konkurrencen.
Hver vinder modtager 2 stk Elixir Weight-Less til en værdi af 358 kroner.

 

OBS: For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde og indsende formularen herunder senest den 15. februar 2021. Du kan kun deltage i konkurrencen 1 gang. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.