Vind vitamintilskud til hele familien

Få en gave, der giver hele familien en stærkere hverdag.

Vitaminer til både voksne og børn
Vitaminer og mineraler er en del af vores daglige kost. Men uanset hvor varieret vi spiser, kan vi aldrig være helt sikre på, at vi får alle de essentielle stoffer, vi har brug for. Med et produkt som Maximum behøver familien ikke være urolig for, om den er dækket ind.
Maximum er et multivitamin/-mineralpræparat med en enestående, bred sammensætning af vitaminer og mineraler samt ginseng. Du får 13 vitaminer og 10 mineraler samlet i én tablet. Tabletten skal blot tages i forbindelse med et af dagens hovedmåltider.
Maximum m/ginseng har fra årsskiftet ændret på sammensætningen, så den nu er helt uden farvestoffer, mens der bl.a. er højere indhold af D-vitamin og selen. Tabletten kan bruges af både voksne og af børn over 11 år.
En bøtte indeholder 200 tabletter, som hver svarer til en dags dosis.

 

OBS: For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde og indsende formularen herunder senest den 8. november 2020. Du kan kun deltage i konkurrencen 1 gang. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.