Vind luksus til din hud

Måske går du og tænker på, at det er nu, du skal begynde at forberede dig og din hud på, at snart er det tid til at smide vintertøjet og vise mere hud. Nu har du chancen for at vinde fire nye produkter fra Mellisa. Der trækkes 5 vindere.

Hudpleje med god samvittighed
Mellisa er økologisk, ren hudpleje med god samvittighed og med mange virksomme hudforbedrende ingredienser. Produkterne fra Mellisa er alle baseret på natur, økologi og videnskab om hudpleje.
Med bodyscrubben får du silkeblød hud. De naturlige, afrundede skrubbe-elementer fjerner blidt døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen.
Nourishing Shower Oil emulgerer til en fugtgivende mælk, når den tilsættes vand.
Softening Conditioner styrker dit hår med quinoa, og Facial Foaming Oil Cleanser renser din hud samtidig med, at den beskytter hudens naturlige lipid barrierer .

I vinderpakken fra Melissa får du:
• Softening Conditioner
• Nourishing Showeroil
• Facial Foaming Oil Cleanser
• Body Scrub

 

OBS: For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde og indsende formularen herunder senest den 29. marts 2020. Du kan kun deltage i konkurrencen 1 gang. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.