Vind salven med fantastiske egenskaber

Du har her mulighed for at vinde lanolinsalven med de mange helende egenskaber. Salven virker både på røde barnenumser og på dine egne tørre hænder.

Vidste du, at lanolin kommer fra fårets uld, og det er et af de bedste naturmaterialer til at bidrage til en positiv virkning mod tør hud, små sår og rifter? Lanolinen absorberes hurtigt og arbejder sammen med huden om at forebygge tør hud.
WeeCare’s lanolinsalve har en af de højeste standarder og kvaliteter på markedet, og den har både fremragende og tydelig effekt. Lanolin plejer huden sammen med olivenolie og kokos­olie. Salvens fantastiske egenskaber hjælper mod tørre hænder, læber, albuer mm. Brug den også gerne til din baby, hvis der er rød numse, da salven lægger en beskyttende hinde, så urinen ikke trænger ind i huden og skader den bløde barnenumse.
Salven har effektiv virkning som pleje til amme områder. Den høje kvalitet af olivenolie gør, at salven fremtræder antibakteriel, og kokosolien giver blødhed og ekstra pleje og fugt af huden. Det er især vigtigt lige nu, hvor vi alle har øget fokus på håndhygiejne med hyppig håndvask, som kan bidrage til udtørrede og runkne hænder, der derfor skal have tilført ekstra fugt.
Salven er 100 pct. naturlig og bæredygtig. Den produceres i Danmark. WeeCare lanolinsalve kan købes i helsebutikker samt online apoteker.

Vi udlodder en krukke lanolinsalve til 6 heldige vindere.

 

OBS: For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde og indsende formularen herunder senest den 16. august 2020. Du kan kun deltage i konkurrencen 1 gang. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.