Vindueskiggersyndrom

Det sidste års tid har jeg fået ondt i mine ben, når jeg går, og i sommervarmen også lidt forpustet. Har derfor fået undersøgt blodtrykket i mine ben, der viste moderat nedsat tryk. Fik også røntgenfotograferet lunger og hjerte, som var normale.

NB: Men min legemspulsåre var forkalket.

Ved sidste blodprøve var kolesteroltal: 6,2 HDL: 1,6 LDL: 3,2 Triglycerid: 3,0 Jeg ønsker ikke kolesterolmedicin.

1) Jeg har tænkt på vitamin K plus, Padma plus og Gingko-Biloba.

2) Eller magnetsåler for benene og magnetarmbånd for kredsløbet, men kan der være en risiko, når min legemspulsåre er forkalket?

Tusind tak for alle dine gode artikler og gode livsråd, som jeg læser med stor tillid og interesse, og fordi man kan se, hvad man selv kan gøre ad den naturlige vej.

Den 78-årige

 


 

Dine symptomer og lægens fund passer godt med tilstanden claudicatio intermittens – på dansk kaldet vindueskiggersyndromet. Klassisk er smerter ved gang, da åreforkalkningen forårsager en ubalance mellem tilførsel og behov for blod og ilt, samt manglende afløb af affaldsstoffer.

En vigtig del af behandlingen er at gå ture hver dag. Minimum 30-60 minutter. For at få størst udbytte, skal du nå til det punkt, hvor det gør ondt og fortsætte lidt endnu herefter. Det stimulerer nydannelsen af kar og nedsætter inflammationen.

Et andet vigtigt parameter er at få kolesteroltallet lidt ned. Dit er på ingen måde faretruende, men triglycerid er til den høje side. Du kan med fordel indtage Zerochol, som er et naturmedicinsk produkt indeholdende plantesteroler. Grøn te, en kost med masser af grøntsager og periodisk faste kan støtte op omkring processen.

Både Padma plus og Gingko-Biloba støtter et sundt kredsløb, så de er oplagte for dig. Disse urter tænker jeg er bedre for dig end magneter.

Mvh

Maria Langbak

Naturlægen.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*