Virker chlorella udrensende på tungmetaller?

Kan jeg udrense min krop med chlorella-tabletter, og er det rigtigt, at de trækker tungmetaller med ud?

Er der noget, som er bedre ?

Vh A

 


 

Chlorella kan have udrensende effekt – også i forbindelse med tungmetaller. Chlorella har en tre-laget cellevæg, som menes at være årsagen til, at skadelige stoffer kan bindes og føres med afføringen ud. Du kan læse mere om chlorella og udrensning i artiklen ‘Det er tangen, der tæller’ på Naturli.dk.

Når du udrenser, skal du sørge for at du har flow på tarmen, så forstoppelse undgås. Vand, fibre fra grøntsager, fuldkornsprodukter og tang, motion, frisk luft og vejrtrækning helt ned i maven, tørbørstning og evt. også infrarød sauna er ligeledes udrensende og afgiftende. Aktivt kul kan også være en mulighed.

Støt gerne leveren med bitre fødevarer f.eks. rucola, valnødder, julesalat, pebermynte, ukrudt som spæde skud af skvalderkål og mælkebøtte. Suppler gerne med te af mælkebøtte og marietidsel.

Husk, at du skal trappe stille og roligt op, når du går i gang med chlorella, for chlorella kan sætte meget gang i maven. Ikke alle skal op på produkternes fulde dosering, så her må du prøve dig frem og se hvilken dosering, der passer til dig.

Mange hilsner fra

Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

4 kommentarer

 • Iona Main Stewart siger:

  Anthony William, den medicinske seer, mener at chlorella er ustabil og skal derfor ikke bruges. Jeg bruger selv en af hans opskrifter “Heavy metal detox smoothie”, der består af vilde blåbær, koriander, byggræs, spirulina (helst fra Hawai, men det er dyrt – kan fås fra Amazon) og dulse fra Atlanterhavet.

  Her er nogle oplysninger:

  http://hsdp.dk/wp-content/uploads/2013/05/Afgiftning-af-tungmetaller.pdf

  • søren siger:

   Hvad gør du med din afføring? Det må jo være fyldt med tungmetaller – lader du den komme ud i miljøet via toilettet elller sender du den til deponi?

 • Carina siger:

  Chlorella frigiver og binder tungmetaler MEN……det er ikke stærkt nok til at holde på det hele vejen ud og derfor redistribueres det og vil med alt sandsynlighed finde vej til hjernen.

 • Michael Maardt siger:

  Det er ikke helt ligetil http://tungmetal-detox.dk/ – jeg har de sidste mange mdr studeret Klinghardt og har været i flere FB grupper. Alle siger, at man kan TAGE FOR LIDT chlorella, som frigiver for meget, som chlorellaen ikke selv kan føre ud gennem tarmen.

  Alle siger, at vi er individuelle og bør testes med kinesiologi eller andet for at finde ud af, hvilken protokol, der passer os bedst – hvilket jeg er i gang med via en terapeut i Tyskland. Men se og hør mere her http://tungmetal-detox.dk/

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *