Virus i flyet

Kan man selv gøre noget for ikke altid at blive førkølet eller det er være, hver gang jeg skal på en lang flyvetur. Det er så ærgerligt hver gang at få sin ferie ødelagt. Om 14 dage rejser jeg til New Zealand, og gruer for det samme skal ske igen, at jeg var syg i en måned, med bronkitis. Har lægebrevkasse et godt råd,så jeg selv kan gøre noget for det ikke sker igen, skal jeg ligefrem tage en maske for munden eller hvad.

Tak for mailen. I fly bliver luften hele tiden recirkuleret, så er der bare en med forkølelesesvirus eller andet smitsom med på flyet, vil alle blive udsat for smitten. Det er en kendt sag, at man nærmest må regne med at blive smittet under en flyrejse. Du kan styrke dit immunforsvar ved at spise sundt og tage gode kosttilskud. Læs på www.dsgnet.dk om immunforsvaret og om immunsvækkelse.
Tag en stor dosis C-vitamin fra døgnet før rejsen til du er kommet hjem. Mindt 1.500 mg tre gange dagligt, eller et gram tre gange dagligt. Drik rigeligt af vand under turen og undgå alkohol, som tørrer slimhinderne ud, hvorved viruset lettere kommer in i dig. Du kan også tage Kan Jang, som er rigtig godt til at modvirke forkølelse og influenza. Eller det flydende Sambucol, som har samme evne til at modvirke, at virus kommer ind i dine celler. Tranebærsaft er også godt.
At rejse er at leve – men også at blive udsat for fremmede mikroorganismer.
Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*