Vitaminer til de mindste?

Da jeg skulle introducere vitaminer til min dreng for to år siden, kunne man få flydende vitaminer … Så vidt jeg ved, findes de ikke mere. Øv!

Så hvad kan jeg bruge nu? Min datter er fem mdr., og jeg regner med at starte med det, når hun starter med lidt mad. Lige nu ammes hun fuldt ud.

Den medicin-betænkeligeDejligt at høre, at din datter ammes fuldt ud. Hvis du selv er godt dækket ind med vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer, får din datter en masse godt igennem dig.

Der findes flere forskellige flydende vitaminer:

Kindervital er en urteeliksir baseret på blomster, frugter og bær, der er sammensat specielt med henblik på børns og unges behov for vitaminer og mineraler. Næringsstofferne er i en form, hvor kroppen uden problemer kan optage og udnytte dem. Kindervital er helt fri for gær, gluten, farvestoffer, alkohol, konserveringsmidler, sukker, kunstige sødestoffer og andre tilsætningsstoffer.

Mivi Total Plus er et flydende kosttilskud, som indeholder en afbalanceret mængde af næringsstoffer. Næringsstofferne optages hurtigt af kroppen. Foruden vitaminer og mineraler indeholder Mivi Total Plus proteiner, spormineraler samt bioflavonoider. Du kan blande Mivi Total med juice, saft, vand eller lave en smoothie med friske frugter og bær.

Derudover er det også nemt at knuse de fleste tyggetabletter til børn.

En god måde at give børn sunde næringsstoffer på er også at give dem friskpresset juice, hovedsageligt af grøntsager.

God fornøjelse.

Med kærlig hilsen

Anette Opstrup 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*