Mad - Naturli
16. august 2018

Safran: Naturens egen lykkepille

Safran er verdens dyreste krydderi og kaldes også for ‘det røde guld’. Men når man ser, hvad krydderiet kan ændre i vores hjerne ...
31. juli 2018

8 tips til en kræftfri grill-aften

Den exceptionelt gode sommer, vi for tiden oplever i Danmark, inviterer til hyggelige grill-aftener på terrassen – hvad der er mindre hyggeligt, er, ...
26. juli 2018

Kamille: Naturens trøst ved angst

Mange lider af udefinerlig angst og får udskrevet midler, der både er afhængighedsskabende og har mange bivirkninger. Men den lille uskadelig plante – kamille ...
03. juli 2018

Derfor elsker vi jordbær!

Det er højsæson for de søde, røde jordbær – og udover at være en lækker spise er sommerbærrene også sunde og tilmed kalorielette ...
02. juli 2018

Grønt genbrug

Hvis du har have, har du måske allerede høstet de første friske afgrøder i år. Men du behøver faktisk ikke at have et ...
18. juni 2018

Superfoods – fyld kroppen og boost systemet

At bruge superfoods i sin madlavning er populært som aldrig før, og vi er vilde med goji, acai, havtorn, rå kakao og meget ...
14. juni 2018

Undgå skader: Fyld kroppen, når du træner

Vi ved alle, at det er vigtigt at holde kroppen sund og aktiv – men når du først begynder at træne, kan du ...
05. juni 2018

Får du proteiner nok på en plantebaseret kost?

Anbefalingerne råder os til at lade 10-20 energiprocent af kosten bestå af protein. Generelt får danskerne nok protein, men er det også muligt ...
28. maj 2018

Skal du være ekstra opmærksom på B12-vitamin?

Vi lever alle med individuelle tilgange til kost og indtager, trods visse kulturelle ligheder, forskellige former for mad. Derfor er indtag af mineraler ...
23. maj 2018

Det er nu, der skal asparges på bordet!

Aspargessæsonen er en kort, men en ernæringsmæssig og sensorisk fornøjelse, der løber fra maj til juli; vi står altså midt i den. Men ...
21. maj 2018

Find vej i junglen af vitaminer

Det kan som dansker være lidt af en udfordring at finde vej i junglen af vitaminer og mineraler. Vi modtager ikke voldsomt mange ...
13. maj 2018

Få flere grønne måltider fra grill

Solskin, skyfri himmel og 25 grader – grillsæsonen er over os. En sæson, hvor grillpølser og bøffer ofte står som de dominerende hovedpersoner. ...
07. maj 2018

Gul, genial – gurkemeje!

Den kraftigt gul-orange gurkemejerod er blevet særdeles populær de senere år. Og der er mening med galskaben, for – udover at kunne farve ...
04. maj 2018

Umahro: Det kræver en indsats at blive ”fixet”

Vi er blevet afhængige af vores ’quickfixes’ og hurtige veje til skønhed og sundhed – problemet er bare, at mentaliteten omkring det hurtige ...
30. april 2018

Kolesteroltallet – advarselslampen vi medicinerer væk

Kolesterol er et fedtstof, som mange danskere forbinder med noget negativt. Såkaldt høje kolesteroltal relateres til øget risiko for udvikling af hjertekarsygdomme, og ...
26. april 2018

Præbiotika: Giv de sunde bakterier et godt hjem

Du kan blive ved med at hælde sunde mælkesyrebakterier indenbords, men hvis de ikke har noget at leve af i tarmen, forsvinder de ...
09. april 2018

Dæmp allergi med: Naturens egne antihistaminer

Du kan behandle allergi og astma med mad og kosttilskud, der er rige på bl.a. antihistaminer – som dæmper symptomerne akut – og ...
Se flere nyheder