Opskrifter

Savner du inspiration i køkkenet? Laver du de samme ti retter i forskellige variationer? Hører du også til blandt dem, der altid konsulterer disken med kød først, når du skal overveje aftenmenuen? Kniber det med at holde et stabilt blodsukker dagen igennem?

Morgenmad, frokost, middag og mellemmåltider

Naturli.dk har massevis af sunde opskrifter til alle typer måltider. Den røde tråd er sundhed, så du vil altid finde sunde måltider på naturli.dk. Det behøver ikke altid være slankende opskrifter, men der vil altid være et sundhedsaspekt i de retter, vi præsenterer dig for.

Sunde, klimavenlige måltider

Vores opskrifter er tit uddrag fra opskriftsbøger, vi har skrevet om - eller videregivet fra professionelle, der arbejder med sund kost til daglig. Så det er afprøvede, sunde måltider, du finder her.

Langt hovedparten af opskrifterne er også klimavenlige, da vi har meget lidt fokus på kød. Til gengæld bruger vi masser af grøntsager - men selvfølgelig skal der være plads til både lammekølle ved påske og kødboller i boller i karry.

Opskrifter til allergikere

Hvis du døjer med en allergi, finder du også god inspiration til spændende mad uden gluten eller uden mælkeprodukter.

Vi håber, du vil konsultere naturli.dk, når du savner inspiration til sund, klimavenlig mad.

01. juni 2020

Spinatomelet med laks, peberfrugt og dild

1 portion Det skal du bruge ½ tsk olivenolie 50 g frisk spinat 2 æg 1 spsk mælk 10 g kollagenpulver salt og ...
07. maj 2020

Fiskefrikadeller med grov remouladepickles

Alle elsker fiskefrikadeller. Prøv denne skønne opskrift med hjemmelavet remoulade fra bogen “Collagen, stærk, sund og smertefri”.
03. maj 2020

Skindstegt sandart med spinat og safransauce

Fisk er sundt og indeholder masser af kollagen, som vores hud og led har godt af. Prøv opskriften på sandart fra bogen “Collagen, ...
02. maj 2020

Vaffel-blinis med stenbidderrogn og rygeostsalat

Forestil dig en sommerdag på terrassen eller altanen med kold rosévin og et fad fyldt med disse farverige hapsere. Vaffelblinis af kartoffel er ...
24. april 2020

Ærtepandekager med pocheret æg

Ærtepandekager er en fin måde at få grøntsager ind i morgenmaden eller brunchen. Prøv denne opskrift fra bogen “Nemt Glutenfrit”.
17. april 2020

Kålbåde med rejer, avocado og rød dressing

Lav disse kålbåde med rejer, avocado og rød dressing efter ketoprincipperne. De er gode til frokost eller som et let måltid.
17. april 2020

Spicy chia-morgenmadsparfait med mango, ingefær og cayennepeber

Chiagrød sørger for, du får en god start på dagen, da det mætter godt og er sprængfyldt med næring. Smagsmæssigt er det dog ...
16. april 2020

Salat Nicoise

Den klassiske salat, salat Nicoise, kan sagtens bruges til en ketolignende diæt. Find opskriften her fra bogen “Grøn Keto, Maksimal forbrænding”.
15. april 2020

Omelet med champignon, gedeost og morgenkål

Omelet til frokost? Find grøn opskrift efter ketoprincipperne her. Her får du både grøntsager og sunde fedtstoffer i en mættende og velsmagende blanding.
29. marts 2020

Risotto med rødbede og gedeost

Brug bone broth til at få ekstra smag og næring med i denne smukke risotto, der i øvrigt bliver smukt rød og indbydende.
20. marts 2020

Persillerodssuppe med roquefort

Find her opskriften på en skøn persillerodssuppe, der også indeholder sund og nærende bone broth. Kan sagtens bruges som både forret og hovedret.
15. marts 2020

Aspargessuppe med spinat

En let og smagfuld aspargessuppe, hvor du får alle de gavnlige ting fra bone broth sammen med den smagfulde grøntsag.
03. marts 2020

Mangosmoothie med passionsfrugt

En anderledes måde at bruge bone broth på, er i en mangosmoothie, hvor du får masser af sødme fra frugten sammen med din ...
01. marts 2020

Den nemme bone broth af høne/kylling

Der er flere måder at lave bone broth på og med forskellige råvarer – her får du en anvendelig grundopskrift, der er let ...
10. februar 2020

Frugtsalat som sundhedsbombe

Denne frugtsalat er fyldt med gode næringsstoffer, og så holder den blodsukkeret dejlig stabilt. Vigtigst af alt smager den fantastisk. Frugtsalaten smager allerbedst, ...
05. februar 2020

Nul-snot-te

Denne lækre te kan drikkes varm eller kold. Te er et dejligt supplement til at drikke rent vand, og mange børn kan godt ...
Se flere nyheder