07. juni 2019

Små, tykke og luftige brunchpandekager

Julie Gråbech: Disse små brunchpandekager er perfekte til en hyggelig weekendmorgen, hvor man har sovet lidt ekstra længe og har god tid til ...
31. maj 2019

Bønnepostej og linse-spinat-spread

Julie Gråbech: Denne bønnepostej får masser af god smag fra de ristede solsikkekerner. Den friskpressede citronsaft runder bønnepostejen af, og den færdige postej ...
24. maj 2019

Bolsjebedesalat med mangodressing

Julie Gråbech: Superskøn og farverig bolsjebedesalat, der tager sig utrolig indbydende ud. Mangodressingen har en dejlig syrlig-sød smag, som børnene vil elske.
17. maj 2019

Den gode cremede tomatsuppe

Julie Gråbech: Denne tomatsuppe er hurtigt forberedt. Den er cremet, fyldig og lækker, og den har en mild smag, som de fleste børn ...
03. maj 2019

Hvidkålsgryde med kikærter og quinoa

Ro i kroppen starter bl.a. med den næring, vi indtager. Denne hvidkålsgryde giver et godt grundlag for en næret og afbalanceret krop.
26. april 2019

Grøn shake

Alt efter ingredienser kan du lave dig en hurtig snack, der virker opkvikkende eller beroligende. En grøn shake som denne har masser af ...
19. april 2019

Havregrødsknækbrød med chiafrø

Havre er faktisk en ganske beroligende ingrediens, hvilket du kan benytte dig af til at lave små aftensnacks af af havregrødsknækbrød med sunde ...
12. april 2019

Infused water med kamille

En beroligende kop vand! Med infused water kan du tilsætte både smag og virkning fra kamille i et glas vand, der både beroliger ...
29. marts 2019

Mango og Kokossorbet

Det behøver hverken at være bøvlet eller langsommeligt at lave en hurtigt og nem isdessert – som denne cremede kokossorbet. Den er helt ...
22. marts 2019

Omelet med blomkål og persille

Omelet er nem og lækker hverdagsmad, når det skal gå lidt stærkt. Og har du lidt madrester fra dagen før, er dette en ...
15. marts 2019

(Glutenfri) Dej til pizza

Jeg elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Desværre er min krop ikke helt så vild med almindelig pizza og hvedemel, som jeg ...
08. marts 2019

Persille- og ærtesuppe med cashewnødder

Smag, farve og sundhed går hånd i hånd når denne grønne sag vælter dine smagsløg omkuld. På den gode måde selvfølgelig. Ærtesuppe kan ...
01. marts 2019

Spizy beet hummus

Vi kender det alle. Nogle gange skal der bare fart over feltet eller kulør på tilværelsen. Rødbeden giver denne hummus et smukt, rødligt ...
15. februar 2019

Salat med limabønner og asparges

Limabønner (butterbeans) er store, flade og helt lyse. Disse bønner har en cremet konsistens og en mild, rund og sødlig smag – nærmest ...
08. februar 2019

Salat med quinoa og gulebeder

Claus Dalby: Mit bekendtskab med quinoa er af nyere dato. Faktisk havde jeg ikke smagt de små frø, før jeg begyndte at spise ...
01. februar 2019

Squashfrikadeller med hasselnødder

Claus Dalby: Færdig plantefars sælger i dag i stor stil, men jeg kan godt lide at lave min egen blanding. Opskriften på squashfrikadeller har ...
25. januar 2019

Salat med perlerug og figner

Kogte korn indgår i mange af bogens salater, og her er det perlerug. Den er både velsmagende, mættende og tillige sund.
Se flere nyheder