3 skønne til jule- og nytårsfesterne

19. december 2012

Det er jo skønt i sig selv, at det nu er muligt at forskønne sig selv ad den grønne vej. Og her er lige nogle sidste øjebliks nemme tips til at få strålende smuk hud. Man kan bruge dem hver for sig eller kombinere det hele for det ultimative resultat.

1. Aftenen før – brug en god ansigtspeeling eller maske, gerne med naturlige enzymer som f.eks. Jurliques Fruit Enzyme Mask eller RENs Glycolactic Mask. I dag findes der et stort udvalg af lækre naturlige masker.  Også Dr. Hauschka, Børlind og The Organic Pharmacy har fremragende masker.

Efterfulgt af en nærende olie til natten. Zinobels Organic Boost Repair Oil er meget egnet til formålet.

2. Før festen – SkinGlow Foundation fra UNE som smuk base.

3. Fortsæt med: Det australske makeup mærke INIKA (Lille jord), der er vegansk og baseret på rene og lækre ingredienser, bla. mineraler.

Mine to yndlingsprodukter er LIGHT REFLECT og den smukkeste blush jeg har set: PEACHY KEEN. 

Kom lidt af Light Reflect på fingerspidsen og smør den på dér hvor du ønsker ekstra shine. Kom den i et pænt tykt strøg på det øverste af kinderne, på ”benet” under begge øjne, men ikke helt op til øjnene. Huden kommer til at se fugtig, sund og strålende ud. Læg den også oven på din øjenskygge. Det gør den ekstra strålende og holdbar hele aftenen. Til sidst påfører du lidt Light Reflect oppe i buen ved øjenbrynene som optisk åbner øjet.

Og SÅ Peachy Keen – den smukke blush på kinderne. Brug fingrene, det bør man egentlig ikke sige, men mineralerne smelter ved fingrenes varme og bliver nemme og smukkere smurt ud. Der er ikke regler for, hvor du skal lægge din blush. Bevares, på kinderne fortrinsvis, men det kan være på kindæblet eller mere ud langs kindbenet efter lyst.  Kom evt. lidt Peachy Keen også oven på din gloss til sidst og voila: Smuk, smuk strålende hud til festen.

Mini-ekstra-tip: Dagen derpå er Light Reflect virkelig god til at få én til at se friskere ud, end man måske i virkeligheden er. Smør igen Light Reflect på øverst på kinden på benet under øjet. Og fortsæt helt op til siden af øjet!

Med venlig hilsen

Tine Juul Andersen

 


Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.