3 skridt mod bløde sommerben

5. maj 2013

Nu er det snart tid til at vise smukke ben frem – så derfor denne lille guide til at finde benene frem:

 

Hårfjerning

Acorelle Roll-on Oriental Wax er en skånsom voks af økologiske ingredienser, rørsukker og citron. Den er nem at påføre huden med roll on, og der er strips med i æsken til nemt at fjerne hår og voks. Det, der måtte være tilbage på huden, er let at skylle af med lunkent vand og er derfor også velegnet til meget sart hud. Acorelle Roll-on Oriental Wax – krop Kr. 129,95

I Acorelle serien findes også hårfjerningsstrips til ansigt, til armhuler og bikinilinje og hårfjerningscreme.


Body scrub

Ny Nordisk er ikke kun et begreb inden for madlavning og design. Spændende mærker dukker op, som indeholder nordiske ingredienser. Bodyscrub Raunsborg Nordic er en let eksfolierende gel med duft af rabarber og solbær. Græskarkerner forstærker skrubbeeffekten, og morgenfrue-ekstrakt plejer og beroliger.

Til de bløde sommerben er scrub et must. Fjerner den kedelige overflade og sætter gang i kredsløbet og gør huden parat til solen. Efter eksfoliering/skrub er Raunsborg Nordic Body Lotion dejlig med samme friske duft af rabarber og solbær og indeholdende padderok, radiseolie og sqalane. Kr. 149,- for Bodyscrub og kr. 135,- for Bodylotion.

 

Bløde, smukke fødder

Salva Care Anti-Callus Balm fra Dado Sens holder fødderne bløde og er velegnet til alle – også diabetikere. Hver morgen og aften kan den smøres på fødderne og evt. også på andre tørre områder som albuer, knæ og hænder efter behov. Balmen er helende på meget sprukken og tør hud og giver masser af fugt. Kr. 131,-.

 

God tur ud i foråret!

Tine Juul Andersen