De lækreste skønhedstips for årstiden

15. januar 2013

Til tørre læber

Balance Me’s Stellar Face Balm er en skøn nærende og reparerende balm til tørre vinterlæber. Kom Balmen i et tykt lag på læberne og lidt på området uden om læberne. Sov med den som læbenatmaske. Brug den om dagen som læbepomade og ellers er den også rigtig dejlig at bruge til tørre neglebånd, albuer og kinder. Kan endda bruges som nærende fugtmaske også. En multianvendelig balm.

Beskyt din hud

I vind og vejr når vi opholder os udendørs er det vigtigt at beskytte vores ansigt. I kulde og frost er det især kapillær sprængninger – ikke mindst på kinder og næse, hvor de ligger yderligt. Organic Boost fra Zinobel, et ret nyt dansk mærke har en skøn olie med hybenrose, macademia, granatæble og gulerod. Den kan bruges som undertøj under din dagcreme eller udenpå din dagcreme. Uanset hvordan vil den beskytte og nære din hud. By the way… ikke at forglemme… Granatæble er en naturlig og effektiv antiage ingrediens…

Til tørre hænder

Hvor møder jeg mange, der har virkelig store problemer med sprækker i fingrene og tørre hænder på denne årstid. Der kan jeg anbefale Dado Sens’ Hand Repair. Også meget velegnet til folk med eksem eller allergi. En duftfri nærende creme, der reparerer sprukne fingre. Dado Sens er Anne Marie Börlinds søsterfirma. Og hvilket fremragende ét. Til almindelige tørre hænder som de fleste af os får på denne årstid er der også en utrolig lækker nyhed. Rudolph Cares nyeste skud på acai stammen er Rudolph Care Acai Hand Creme. En utrolig lækker oplevelse i duft og følelse, der nærer og fugter hænderne mens den blide duft af acai forkæler duftesansen. Og så er den bare så lækker at hive op af håndtasken (og i øvrigt i en ny praktisk miljøvenlig plasttube).

Mange hilsner fra

Tine Juul Andersen