Hjertebanken og ekstra hjerteslag

Naturlæge, Maria Langbak giver i denne uges brevkasse gode råd til en nervøs læser, som har hjertebanken og ekstra hjerteslag

Foto: Shutterstock
12. maj 2023

? Jeg har hjertebanken og ekstrasystoler (ekstra hjerteslag, red.). Er blevet undersøgt tre gange af kardiologer, og der er taget hjertekardiogram samt ultralydsscanning, og jeg har haft måleapparat på to døgn. Alle prøver er fine – intet unormalt. Har fået ordineret Atenolol 1/2 tablet x 3 og har taget dem et års tid. Men jeg synes, de har svingende effekt og må ikke øge dosis. Tager magnesium D6-dråber efter behov. De siger, jeg må lære at leve med det. Har I forslag til noget andet homøopatisk, jeg kan afprøve?

Mvh den nervøse

! Hjertebanken og ekstrasystoler kan føles meget ubehageligt og virkelig påvirke livet.

Det lyder, som om du er blevet grundigt undersøgt, hvilket er vigtigt. Gad vide, om der er sket noget i dit liv op til disse hjertesymptomer er startet?

Hvis du ikke føler, at Magnesium phos. D6-dråber hjælper dig, vil jeg anbefale dig en 3 måneders kur med Cor/Adonis organocomp. fra Allergica, 5 sukkerkugler 3 gange dagligt, og Cralonin fra Heel, 15 dråber 2 gange dagligt. Derudover kan du med fordel drikke te af hvidtjørn og citronmelisse.

Har du mon på et tidspunkt taget magnesium i pilleform? Ellers kunne det være en ide at afprøve. Start gerne med 400 mg dagligt. Under anfald kan du stadig supplere med Magnesium phos. D6.

God bedring.
Maria Langbak, Naturlægen.com