Høje levertal – hvorfor?

22. juni 2022

Jeg har før gjort brug af din brevkasse, vedr. Melatonin. Nu er det vedr. mit levertal. Ved min årlige blodprøve er mine levertal lidt forhøjede. De skal nu tages om efter 3 mdr. Men jeg tænker jo på årsagen.

Jeg spiser Magnesia, en gang imellem sammen med HUSK. Ellers får jeg ingen medicin, ud over naturmedicin, som min læge ikke er vild med.

Jeg tager 2 Eye Q fiskepiller hver dag, 1 C-vitamin og 3 Longovital. Og Imedeen (den, der gør huden klar til sol), kan det måske være årsagen?

Jeg har ikke ondt nogle steder. Har dog her i vinter og forår været en del stresset, og nok også haft en snert depression. Men har ikke gjort andet end at prøve at tænke mere over at priotere mit liv, og at jeg må sige nej ind imellem.

Jeg spiser sundt med frugt og grønt, og motionerer dagligt.

På forhånd tak for svaret.

Hilsen den nysgerrige


Tak for mailen. Det er ikke sjældent med lidt forhøjede levertal, uden at der er tale om sygdom. Vi belaster vores lever på mange måde, blandt andet på grund af de mange kemiske stoffer i maden og p-piller/hormontabletter. Blot et par glas vin i dagene før prøven kan give let forhøjede levertal.

Prøv med en leverudrensning med f.eks. mælkebøttesaft, Marietidsel, artiskok eller Elixir.

Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen