Hvordan bruges A-vitamin?

Skønhedskonsulent, Tine Juul Andersen giver gode råd om A-vitamin og hvorfor det er godt for
huden.

Foto: Adobe Stock
14. september 2023

? Jeg er 64 år. Har almindelig, normal hud. Jeg har læst, at A-vitamin kan være godt for huden. Nu har jeg købt A-vitamin, men hvordan kan jeg bruge det? Bruger i forvejen koldpresset hybenkerneolie til ansigt og hals.

På forhånd tak for svar.

Læs også: Styrkede slimhinder

! Det er rigtigt, at A-vitamin er godt for huden og bl.a. er med til at øge hastigheden af cellefornyelsen. Det er en af grundene til, at det er så godt til en moden hud.

Anvendelse af cremen sammen med hybenkerneolien: Du vil kunne bruge f.eks. cremen om dagen og hybenkerneolien om natten. Eller blande cremen og olien sammen. Eller bruge hybenkerneolien under cremen, da det er en mere tør og let absorberet olie, som du kan smøre cremen ovenpå. Hybenkerneolie indeholder også naturligt A-vitamin. Det styrker hudens eget kollagen og spændstighed. Du kan også bruge hybenkerneolien oven på cremen, så vil den give ekstra glød. Mange bruger hybenkerneolie alene uden creme, men jeg kan bedst lide det med en creme ovenpå også. Cremen kan anvendes, som du også gør med olien, på ansigt, hals og decolleté. Hybenkerneolie er absolut en af mine yndlingsolier 🙂

Håber, det er svar nok ellers vend meget gerne tilbage.

Bedste sommerhilsner
Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.