Voldsomme svedeture efter hjertekirurgi

13. april 2022

Min mor på 82 har fået en ny hjerteklap for ca. 4 uger siden. Det er jo en operation, som det tager rigtig lang tid at komme sig over. Det går heldigvis fremad. MEN det er en meget stor gene for hende, at hun vågner 2-6 gange om natten badet i sved – dels giver det er dårlig nattesøvn, og dels er det krævende at skulle skifte alt sengetøjet flere gange om natten. Det er i følge lægerne ikke ualmindeligt at opleve nattesved efter en hjerteklapoperation. Det er bestemt ikke, fordi hun har det for varmt, da hun er tynd og ofte fryser – også om natten.
Mit spørgsmål er, om der kosttilskud, homøopatisk medicin, behandling, øvelser eller andet, som kan afhjælpe denne meget generende nattesved?

På forhånd tak 🙂

Mvh. Datteren

Svar:

En hjerteklapoperation kræver lang tids restitution. Præcis som du skriver.

Min første tanke er, at din mor skal til en akupunktør, som kan hjælpe med at afbalancere kroppen igen. Det plejer at virke super godt til sådanne svedproblematikker.

Dernæst tænker jeg, at din mor kan prøve de homøopatiske midler Tabacum comp. fra Allergica, Cralonin fra Heel og urten Schisandra fra Solaray. Tilsammen beroliger de nervesystemet, støtter hjertekarsystemet og afgiftningen og hjælper på nattesveden. Start dog meget langsomt op på dråberne med kun 1/3 dosis. Øg til fuld dosis over et par uger.

Din mor kan samtidig i dagtiden drikke te af salvie, som har en svedhæmmende effekt. Generelt skal din mor huske at drikke godt og ligeledes få dækket tabet af salte gennem sveden.

God bedring

Mvh Maria Langbak

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.