Nyeste nummer

Flere og flere mennesker oplever at få diagnosen kræft, men heldigvis er kræft i dag en sygdom, som mange kommer sig over eller lever længe med. Der er meget, du selv kan gøre for at styrke kroppen og dens indre miljø, både under og efter behandling med eksempelvis kirurgi, stråler eller kemo.

Mad mod kræft
En væsentlig faktor er vores valg af mad. Sund mad er ifølge en nyere undersøgelse vigtigere for helbredet end både alkohol, narkotika og tobaksrygning – tilsammen. Anette Harbech Olesens skriver om Mad mod Kræft.

En afgiftet krop er stærkere
Vi har brug for fødevarer, der understøtter lever, nyrer og tarm, fordi det er dem, vi skal bruge til at afgifte kroppen. Læs om:
• leverens afgiftningsproces
• hvilke fødevarer, der kan støtte op om processen
• fibre til tarmfunktion, for detox duer ikke, hvis der er forstoppelse

Desuden sætter vi fokus på faste
Varer julen helt til påske eller kommer fasten indimellem. Hvorfor er fasten mon et element i stort set alle religioner. Har den mon nogle sundhedsfordele, som ikke blot fordrer fysisk forvandling men tillige åndelig udvikling?

Skønhed: Huden er vores største udrensningsorgan. Når man detoxer kroppen indefra, vil nogle opleve, at huden begynder at reagere – måske får man urenheder kortvarigt eller i længere tid. Derfor er det så vigtigt, at de andre udrensningsorganer fungerer

Sind: Ny start?
Vi har nok alle et behov for at se fremad og hurtigst muligt ignorere det gamle, som vi ikke gider bruge flere kræfter på. Men oftest flytter nissen med og forhindrer os i at få det optimale ud af vores nye tiltag

Naturli er Danmarks mest aktuelle magasin om naturlig sundhed, kost, vitaminer, mineraler og bæredygtig skønhed. Det udkommer 8 gange om året og kan hentes gratis hos udvalgte helsekostbutikker og klinikker.

Læs nyeste nummer online her