Nyeste nummer

Du kan mærke, når du bliver tørstig – men kender du alle de funktioner i kroppen, som har brug for frisk vand? Betyder det mon noget, hvilken form for væske du drikker? Og hvordan er kroppens væskesystem koblet til både de fysiske kropsfunktioner og den emotionelle tilstand indeni.

Vandkvaliteten i Danmark er under pres. Flere grundvandskilder er forurenet, så boringer må lukkes. Nye målemetoder afslører overraskende indhold af kemi i vandet. Skal vi være bekymrede?

Skuespiller Anna Stokholm deler sine overvejelser og erfaringer om fødselsforberedelser med alternative behandlingsmetoder, hjemmefødsel og den lange restitueringsproces efter fødslen. Kampen for at komme tilbage i job efter fødsel, når man er kvindelig skuespiller.

At være i flow – er det en illusion? Flow ikke bare er noget, man kan meditere sig til eller bare vælge at ”tro på”. Flow kræver en bevidstgørelse og nogle helt konkrete valg. Hvordan undgår vi, at mere flow bliver endnu en ting på ”to do”-listen, vi ikke har tid, overskud eller overblik til

Skønhed: Hår og hovedbund – naturlig pleje og behandling. Undgå at skylle f.eks. silikone fra shampoo ud i afløbet.

Mad: Vi sætter fokus på økologiske og biodynamiske produkter – hvorfor er de bedre?

Naturli er Danmarks mest aktuelle magasin om naturlig sundhed, kost, vitaminer, mineraler og bæredygtig skønhed. Det udkommer 8 gange om året og kan hentes gratis hos udvalgte helsekostbutikker og klinikker.

Læs nyeste nummer online her