At Work A/S

Træning
Er du interesseret i sundhed, sport og livskvalitet, og vil du dygtiggøre dig inden for de emner? Så kan du tage en uddannelse eller et kursus hos At Work Skolen.

Jorcks Passage 1B, 1162 København K, Danmark

44 48 61 00

info@atwork.dk

www.atwork.dk

At Work Skolen

På At Work Skolen uddannes tusindvis hvert år, og vi uddanner kostvejledere, personlige trænere, massører og mange andre faggrupper inden for sundhed, wellbeing og træning.
At Work Skolen tilbyder online undervisning eller fysisk undervisning på daghold, aftenhold og weekendhold på vores undervisningssteder i hele landet. Du har altså rig mulighed for at tilrettelægge dit forløb, så det passer dig allerbedst.

Bliv Europe Active-certificeret personlig træner

Hvis du er glad for at træne og samtidig er interesseret i at hjælpe andre med at opnå deres træningsmål, en sund livsstil og en stærkere krop, kan det være, at det er noget for dig at tage en uddannelse til personlig træner. Den kan du tage hos At Work Skolen. På uddannelsen bliver du taget igennem relevante emner og værktøjer. Uddannelsen fokuserer samtidig på din rolle som personlig træner og hvordan du har indvirkning på dine kunder gennem dit arbejde.
Du vil primært blive undervist af fysioterapeuter eller Cand.Scient i Humanfysiologi. Alle vores undervisere er yderst erfarne og engagerede i deres felt, hvilket er vores garanti for høj faglighed og kvalitet på uddannelsen.

På uddannelsen lærer du om basisteori om træning, samt får praktisk undervisning. Derudover tages du igennem hovedemnet “Dig, som personlig træner”, hvor du bliver undervist i dels dit virke som personlig træner og dels dybdegående læring om fysiologi i forhold til træning.

Personlig træner med speciale

Er der en speciel grund til at du gerne vil være personlig træner? Har du selv gennemgået et vægttab, er du interesseret i outdoor-aktiviteter, eller vil du måske bare gerne være mere specialiseret inden for personlig træning? Så kan du også tage en specialisering til din personlig træner uddannelse. Hos At Work Skolen tilbyder vi følgende specialiseringer:

  • Speciale i familier
  • Speciale i vægttab
  • Speciale i seniorer
  • Speciale i optimal præstation

Som personlig træner med et speciale kan du yde en fokuseret indsats i forhold til dine kunders målsætninger og du vil dermed kunne stille skarpt på resultaterne.
Som personlig træner med speciale i familier vil du f.eks. kunne hjælpe familier til at få mere overskud til at tage sunde valg i en travl hverdag.
Med speciale i vægttab vil du kunne hjælpe dine kunder med at opnå et effektivt og vedvarende vægttab, som de måske aldrig har kunnet gøre selv.
Som personlig træner med speciale i seniorer kan du hjælpe seniorer til et langt, sundt og aktivt liv, hvor du hjælper kunderne med at opbygge en stærk krop på den lange bane.
Som personlig træner med speciale i optimal præstation kan du hjælpe sportsfolk på højt plan med at yde deres allerbedste og styrke deres mindset. Her vil du formentlig have mest fokus på det mentale aspekt i elitesport, men du vil også have viden om fysisk træning under maksimalt pres.

Vil du vide mere om de mange muligheder, som At Work Skolen giver, så besøg vores hjemmeside eller kontakt os.