Behandlingscenter Møllen

Behandlingscenter

www.mollen.dk

Få dit naturlige liv tilbage og kom ud af dit misbrug

Der er rigtig mange årsager til, at man i den moderne verden kan opbygge et misbrug – og uanset, hvilket misbrug, der er tale om, så kan det være utrolig svært at komme ud af igen. Det kan være, at man har et behov for at spise store mængder mad for at føle sig mæt, eller det kan være, at alkoholen i perioder overtager ens liv; mennesket er et sårbart væsen, så der skal ikke meget omvæltning til at vælte det skrøbelige korthus, som psyken må siges at være.

Der er dog ingen tvivl om, at man er nødt til at komme sit misbrug til livs, hvis man gerne vil have et naturligt og godt liv tilbage igen – og her kan det altid anbefales at søge professionel hjælp.

Professionel behandling er bedre end medicin

I mange tilfælde er der nogle depressive eller andre psykiske problemer, der ligger bag ens misbrug. Disse problemer kan være svære at komme til bunds i – og det kan være svært at snakke om problemerne med dem, man har kært. Her kan det være oplagt at søge til sin egen læge, og det er bestemt også en person, man kan sætte sin lid til. Der er dog nogle gange en tendens til, at man bliver udstyret med medicin, antabus eller noget helt tredje for at løse problemet – men det virker ikke på den lange bane. Her er professionel, langvarig behandling en bedre og mere holdbar løsning, hvis man har et misbrug.

Der findes gode behandlingssteder til stort set alle former for misbrug, og derfor er der altid et sted, man kan gå til, hvis man gerne vil ud af sit misbrug. Om ikke andet, så er der altid en døgnåben linje, hvor man kan snakke omkring sit misbrug med en ekspert, og det er bestemt noget, man bør gøre brug af. Hvis ens problem er alkoholrelateret, så kan du komme og få alkoholbehandling på behandlingscenter Møllen, som har stor erfaring med alkoholafvænning.

Bearbejd problemerne i stedet for at skubbe dem væk

Der er stort set altid en dybere årsag til, at man har udviklet et misbrug, og disse underliggende problemer kan være traumatiserende og svære at snakke om med andre. Her må man dog finde modet frem og gå i dialog med andre om de problemer, man bokser med – det er den eneste vej ud af misbruget. Når man bearbejder problemerne i stedet for at skubbe dem væk, så finder man frem til roden til ens misbrugsmønstre, og det er kun på denne måde, at man for alvor kan komme af med misbruget.

At bekæmpe et misbrug svarer lidt til at skulle slukke en brand: Til at starte med virker vandet godt og er med til at slukke ilden – men hvis man ikke bliver ved med at slukke gløderne, så kan branden blusse op igen. Det samme gælder for ens misbrug, hvor man er nødt til at slukke de mindste gløder, der kan være med til at kickstarte ens problemer igen – og her er professionelle behandlere en nødvendighed for at få styr på sit liv.

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.