Bodylab

Hår

Plastvænget 3D, 9560 Hadsund

kundeservice@bodylab.dk

www.bodylab.dk

Har du brug for ekstra pleje af dine negle og hår?

Dette indhold er sponsoreret

Hår og negle er en vigtig del af ens udseende, og derfor er det også vigtigt at sørge for, at de får den pleje, de har brug for. Der er dog mange mennesker, der ikke ved, hvordan de skal pleje deres hår og negle på bedst mulige måde. Det afhænger meget af ens hårtype, hvordan man bedst skal pleje det. Kollagenpulver fra fx bodylab.dk kan dog måske forbedre hår og negle. Det varierer også meget fra person til person, hvor megen pleje deres negle behøver.

Hjælp din krop med at skabe sundere negle og hår

Nogle af de første tegn på, at man ikke har det så godt, som man burde have det, er ofte neglene og håret. Håret kan blive tørt og kedeligt at se på, og neglene kan begynde at knække. Et af de første skridt, man kan tage, for at få sundere negle og hår er ved at spise sundere. Man bør spise en varieret kost med masser af grøntsager og frugt. Samtidig bør man drikke rigeligt med vand for at holde sig hydreret. Endelig bør man undgå cigaretter og alkohol, da disse ting kan have en negativ indvirkning på ens helbred.

Tips til at undgå unødvendig skade på neglene

Her følger tre tips til, hvordan du kan undgå unødvendig skade på neglene:

1) Brug en god og blød neglebørste til at rense dine negle med. Dette gælder især for de personer, der har meget følsomme negle. En blød børste vil være mere skånsom for neglene end en hård børste.

2) Undgå at bruge kemikalier på dine hænder. Kemikalier kan nemlig tage fugten ud af neglene og gøre dem sprøde og ødelagte.

Kan dårlig kost påvirke kroppen

Dårlig kost påvirker din krop på mange måder. Det gælder også for håret og neglene. Dårlig kost kan for det første give dig problemer med fordøjelsen. Dette kan blandt andet give dig oppustethed og/eller forstoppelse. Yderligere kan det også give dig problemer med vægten, da du typisk vil indtage flere kalorier end du forbrænder, hvis du spiser usundt. Dette kan blandt andet føre til overvægt, som er en af de hyppigste årsager til forskellige livsstilssygdomme. Det kan også have en negativ effekt på dit humør, da nogle af de stoffer der findes i usund mad ikke er gode for din hjerne. Endelig vil dårlig kost også påvirke dit hårs sundhed.

Det er ikke altid let at finde ud af, hvornår man har brug for ekstra pleje af negle og hår. Ofte kan det være en god idé at tale med sin frisør eller læge, hvis man mener, at der ligger en underliggende patologisk årsag til mat hår og negle.