Coloplast

Inkontinens

Humlebæk, Danmark

4911 1213

www.coloplast.dk

Inkontinens hos mænd: Få kontrollen tilbage med diskrete urinposer og uridomer


Urininkontinens rammer rigtig mange mænd. Selvom det forekommer hyppigst hos mænd over 40 år, kan det også ramme yngre mænd. Problemer med at holde på vandet kan være en stor gene i hverdagen.

Desværre går mange mænd med problemerne i årevis uden at få gjort noget ved det. Og det er en skam – for der er masser af hjælp at hente. I dag findes der bl.a. diskrete urinposer og uridomer, der er designet til en aktiv hverdag. Vandladningsproblemer behøver derfor ikke være en begrænsning i livet.

Inkontinens hos mænd er mere normalt, end du tror

Inkontinens hos mænd er et udbredt problem. Faktisk anslås det, at op mod hver tredje mand over 55 år oplever problemer med at holde på vandet. Desværre er det et emne, der stadig er meget tabubelagt. Det betyder, at mange mænd holder problemet for sig selv uden at gøre noget ved det. Det kan påvirke både livskvaliteten og selvværdet, da man måske begynder at undgå sociale aktiviteter.

Det er derfor vigtigt at gå til lægen, hvis du som mand oplever ufrivillig vandladning. Lægen kan fastslå årsagen og finde frem til den rette løsning for dig. For der er heldigvis hjælp at hente. En af mulighederne er urinposer og uridomer, som er en effektiv produktkombination til at afhjælpe generne ved urininkontinens.

Undgå ufrivillig vandladning med diskrete urinposer og uridomer

Urininkontinens hos mænd behandles ofte med absorberende produkter som f.eks. inkontinensbind og bleer til voksne. Men i dag findes der alternative løsninger på markedet, som er langt mere innovative og ikke mindst diskrete.

Coloplast står blandt andet bag prisbelønnede uridomer og urinposer fra deres Conveen®-serie, som er både diskrete og lette at bruge. På den måde kan du leve en normal hverdag uden at skulle bekymre dig om lækage og tilhørende lugtgener.

Uridomerne og de tilhørende urinposer fra Coloplast er udviklet med tanke på at give mænd med inkontinens mest muligt frihed og fleksibilitet i deres hverdag trods vandladningsproblemer. Derfor vil du opleve flere innovative egenskaber såsom:

 

  • Blød udløbsventil der giver mulighed for nem tømning uden at fjerne opsamlingssystemet
  • Blødt materiale der øger komforten under brug
  • Uridomer i hudvenligt materiale – så din hud kan ånde
  • Diskret design.

Sådan fungerer urinposer og uridomer


Et uridom er et inkontinenskondom, som forbindes til en urinpose. Der findes flere forskellige størrelser og længder, så du kan vælge den rette variant til dig. Det er nemlig afgørende, at et uridom passer dig ordentligt, da det eller kan føles generende eller falde af.

Når uridomet er påsat, tilkobles det en tømbar urinpose, som opsamler din urin. Dermed får du et diskret opsamlingssystem, der giver dig en lækagefri hverdag.

Du kan bestille gratis vareprøver på urinposer og uridomer hos Coloplast


Med de hjælpemidler der findes på markedet i dag, er der gode muligheder for at leve en normal og bekymringsfri hverdag. Den rigtige inkontinensløsning giver dig mulighed for at leve et aktivt og socialt liv, hvor du ikke skal bekymre dig om lækage.

Hvis du er usikker på, hvilke produktkombinationer, der er den bedste løsning til dig, har Coloplast udviklet støttetilbuddet, Coloplast Care. Her kan du få råd, støtte og vejledning, ligesom du kan bestille gratis vareprøver på bl.a. uridomer og urinposer. På den måde kan du afprøve forskellige varianter, så du kan finde den bedste løsning til dig.