COSMO

Behandlingscenter

Ny Vestergade 1, 1. sal, 1471 København K, Danmark

3539 4400

info@cosmolaser.dk

www.cosmolaser.dk

3 tips til naturlige vaner i din hverdag

Naturlighed er bedst, men hvordan skaber man naturlighed? Er det gennem naturlige råvarer, eller er der plads til lidt kemi for netop at opretholde det naturlige udseende? Når vi udsætter vores kroppe for kemikalier, er det meget vigtigt at vide, hvad det gør for kroppen. Med en Botox-behandling kan der skabes et naturligt look, hvor det ikke længere er nødvendigt at bruge makeup, men hvad er så bedst?

Vi giver dig tre gode tips til, hvordan du opnår gode naturlige vaner i din hverdag.

Naturligt udseende ved hjælp af Botox

Er du begyndt at få et par bekymringsrynker mellem brynene, så kan du også opnå et naturligt udseende gennem botox behandling. Set i lyset af, at man prøver at dække rynkerne med makeup, kan en Botox-behandling være mere naturlig end et lag makeup. Der findes et hav af udbydere af Botox i København, hvorfor det er væsentligt at tjekke deres Botox-priser.

Botox bliver injiceret i huden, hvorefter der vil ske en rynkereduktion. Du tænker måske, at en Botox-behandling ikke er naturlig, men den vil i høj grad – når det laves af professionelle fagfolk – give et naturligt hverdagslook.

Med en Botox-behandling til behandling af rynker vil du kunne komme ud ad døren til tiden med et naturligt look. Mange er bange for ved rynkebehandling, at de kommer til se unaturlige ud, men hvis du får lavet Botox-behandlinger af fagfolk, så vil du opleve et fuldstændig naturligt resultat.

Selve Botox-behandlingen er ikke naturlig, men du kan opnå et naturligt udseende.

Naturlig makeup

Når du går efter makeup mærker, er det en god idé at gå efter de mærker, som er naturlige, allergivenlige og svanemærket. De fleste kvinder bruger en let makeup hver dag, men det kan hurtigt blive til mange produkter, som man putter på huden.

Prøv derfor så vidt muligt at lægge en let makeup med naturlige produkter, og ikke mindst husk at fjerne makeup med naturlige og allergivenlige produkter. Det vil automatisk være med til at øge naturligheden i din hud, hvor den virkelig kan udstråle sundhed.

Hvis du har meget sart hud og derfor vil være sikker på, at der ikke er nogen kemikalier i dine produkter, så kan du sagtens selv røre nogle produkter op. Rør dine egne produkter op til cremer m.m. og få på den måde skabt en helt naturlig hudplejeserie, hvor du er helt inde i, hvilke råvarer der er brugt.

Gode, sunde råvarer

Gode, naturlige vaner indebærer også, hvad du spiser. Det betyder, at hvis du lever naturligt med allergivenlige og svanemærkede produkter, så er det også vigtigt, at du spiser gode råvarer. Gode råvarer kan være mange forskellige ting, da det i høj grad også præges af, hvilken livsstil man har valgt at leve efter.

Naturlighed er for nogle økologi, hvor råvarerne derfor ikke har været udsat for nogen former for sprøjtning. Men naturlighed kan også betyde, at det er råvarer fra Danmark, som ikke først har været i et fly eller skib for at blive fragtet hertil. De bedste råvarer vil naturligvis være økologiske råvarer fra Danmark, men det er ikke altid muligt at finde – og hvilken form for naturlighed er så bedst? Økologi eller dansk opdyrkning?