Eliteshoppen

Sportsudstyr

4700 Næstved, Danmark

4272 6314

info@eliteshoppen.dk

www.eliteshoppen.dk

Eliteshoppen.dk

Hvorfor er gymnastik sundt for børn og voksne?

 

Et gammelt ordsprog siger ”En sund sjæl i et sundt legeme”, og når man dyrker motion med gymnastikken i fokus, holder man sin krop og legeme sund.

De senere år har mange foreninger haft fokus på at hjælpe danskerne til at dyrke mere motion og tilbyder derfor forskellige variationer indenfor bl.a. gymnastik.

Med gymnastik styrker børn sin balance, motorik og kropskontrol, hvor aktiviteter fokuserer på bl.a. lege og sang, men også styrketræning og smidighed. Det fortsætter gennem livet, og for voksne er gymnastikken ligeledes en god sport at dyrke for at vedligeholde motorik, smidighed, kondition og balance til langt op i alderen og dermed sikre en aktiv tilværelse som pensionist.

Hos Eliteshoppen er det derfor vigtigt at man har tøj på som man er godt tilpas i, som sidder godt på kroppen og ikke føles generende. Derfor har vi et samarbejde med flere udbydere af gymnastiktøj og udstyr, herunder både Gimar og Craft, som er specialister i beklædning, som sidder godt og føles behageligt på kroppen.

Gymnastik er for alle, unge som gamle og derfor har vi også tøj og udstyr til alle aldre og niveauer. Om det er dragter til konkurrence eller opvisninger eller om træningstøj, som skal bruges til de ugentlige træningssessioner, så kan Eliteshoppen være med. Alle dragter bliver speciel fremstillet hos vores leverandører enten i Spanien eller Belgien, så det er kun fantasien som sætter grænsen.

Gymnastik er også rammen for stærke fællesskaber, og derfor er det også vigtigt for klubben/foreningen at have en fælles serie af tøj, som medlemmerne kan købe. Det kan vi også levere med klubbens/foreningens logo. Det giver alle en fælleskabsfølelse og tilhørsforhold til klubben/foreningen.

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.