Få den bedste tandretning

Tænder

2000 Frederiksberg

+ 45 73706760

Få den bedste tandretning

Mange børn får i dag tilbudt at få bøjle på af den ene eller anden slags. Det har dog ikke altid været normalen, så mange voksne mennesker i dag har ikke fået det tilbud.

Samtidig bliver der aldrig sat bøjle på i børnetandlægen, medmindre der er problemer med biddet, tandstillingen eller andre fysiske ting. Der bliver aldrig rettet tænder kun grundet udseende, og dette er for mange en gene, som følger dem hele vejen i deres liv.

Måske fik man slået tænderne ud som lille barn, og fortænderne har krydset siden, eller man er bare ikke glad for den måde ens tænder ser ud på. Så er det måske på tide af få benytte sig af den bedste tandretning.

En løsning som vil gavne dig resten af livet

Alle ved hvor stor en del af førstehåndsindtrykket, som tænderne er. Det kan være så invaliderende at have tænder, som ikke passer til én. Her menes der især, hvis de er skæve eller malplaceret på ene eller anden vis.

Den bedste tandretning kan man dog stadig få, selvom man ikke er en del af børnetandlægen længere. Den bedste tandretning kan fås uden brug af de klassiske togskinner, så man kan ligne sig selv under hele processen.

Man kan dog sagtens have ulige eller decideret grimme tænder, uden det overhovedet har nogen virkning på ens tyggefunktion eller lignende. Det ændrer dog ikke på, hvor stor en udfordring det kan være at have tænder, som man ikke er glad for.

Ved den rette klinik, kan man uden problemer få rettet sine tænder. Det er selvfølgelig ikke gratis, men man vil med sikkerhed takke sig selv hver eneste dag efterfølgende.

Få dit smil tilbage

Et sæt tænder, man ikke er glad for, kan betyde at man ikke smiler og griner, som man ellers ville gøre. Dette er ingen tjent med, og derfor vil den bedste tandretning kun højne den almene livskvalitet.

Efter få konsultationer og undersøgelser vil der forberedes et forløb, som passer perfekt til den enkeltes situation. Her tænkes der ikke kun på tand-situationen, men også på ens generelle helbreds- og livssituation.

Det er muligt at få helt usynlige skinner på, så man skal ikke være bange for perioden, hvor retningen står på. Man behøver på ingen måde at skulle ligne en teenager igen, hvor metalbøjlen var en sikker del af manges udseende. Det er ikke det mest flatterende forløb, man kunne ønske sig som voksen, men den bedste tandretning ses næsten ikke.

Man skifter af og til denne usynlige skinne, og når forløbet er ovre, vil ens tænder stå snor lige, så man slet ikke kan skjule sit smil igen. Det vil gøre dig, dine tænder og din omgangskreds gladere hver eneste dag.