Gastrotools.dk

Køkkengrej

Blegdamsvej 24, 1, 2200 København N, Danmark

7199 5170

info@gastrotools.dk

www.gastrotools.dk

Bag det fremadstormende, kvalitetsbevidste og allerede anerkendte køkkenværktøjs-firma Gastrotools finder man tre ildsjæle, Magnus, Anton og Julius (på billedet ses også Christian der er ansvarlig for kundeservice).

Firmaet startede sin ambitiøse rejse tilbage i 2016, med den mission om at udarbejde noget perfektionistisk værktøj til køkkenet, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok. Det hele læner sig meget godt om at den danske designkultur, og den anerkendelse ”dansk design” har i både ind- og udland. Selv siger Gastrotools, at produkternes hovedkriterie, er at det kan holde hele livet.

Gastrotools er især kendt for deres køkkenknive, men allerede nu ligger der mere i støbeskeen – dog er det knivene som efterhånden er ved at slå sig fast, og deres knive er svære at komme udenom, hvis man har den mindste interesse i gastronomi og godt køkkenværktøj.

Fra entusiast til professionel

På et tidligt stadie allierede Gastrools sig med Thomas Rode, som i flere kampagner har præsenteret sine gode oplevelser med køkkenknivene fra Gastrotools. Knivene henvender sig til alt lige fra professionelle kokke, ekstravagante spisesteder som Michelin restauranten Søllerød Kro, til ihærdige madentusiaster der bare ønsker noget godt værktøj – der virker og holder.

Det rigtige sortiment

Ønsker du at komme endnu tættere på firmaet, eller følge dem tættere, er de aktive på de sociale medier, mens produkterne og historien fortælles rigtig fint. Hjemmesiden kan du besøge direkte ved at klikke på ovenstående link, men ellers også blot ved at skrive www.gastrotools.dk.

Og som du nok kan fornemme – du finder ikke 117 forskellige varenumre i deres sortiment, men rettere et smalt sortiment hvor udvalget er skåret helt ind til benet. Det tager tid at producere den helt rigtige køkkenkniv, men når man først har skabt det som de tre ejere har i dag, bliver det kun endnu mere interessant at se hvad de så kan flytte det til fremadrettet.

Husk at du også på Naturli finder du mange opskrifter og generel inspiration til sund og varieret kost.

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.