HerligtHjem

Diverse

8200 Aarhus N

herligthjem.dk

Dette skal du være opmærksom på i og efter badet

De fleste mennesker går i bad flere gange om ugen men har forskellige holdninger til det.

Nogle mennesker elsker at tage bade og andre skynder sig at få det overstået. Det er egentlig en ganske individuel sag. Der er dog nogle basale elementer, som er vigtige at huske, når vi befinder os i badet.

Skrub med en svamp i badet og tør med kvalitets håndklæder

Dét at gå i bad er noget, vi lærer, fra vi er helt små. Vi er også opdraget med, at det er en god ting at huske, og det er det bestemt også. Men det er bestemt også okay ikke at være glad for at gå i bad og egentlig bare have et ønske om at få det overstået. Begge dele er ganske naturlige. Det vigtigste er dog bare, at vi husker de grundlæggende elementer, når vi nu engang er i bad.

Mange vil gerne have det overstået, når først de er i badet, og husker derfor ikke at vaske sig vigtige steder, såsom i navlen, under armene, og hvad med under fødderne?

Det nytter altså ikke noget bare at tage en smule sæbe på sin hånd og komme dem rundt omkring på kroppen. En svamp er en langt bedre idé, eftersom de oftest har en ru side, som kan sørge for at fjerne nogle af de døde hudceller, som vi alle får efter noget tid.

Vi skal gøre plads til den nye rene hud og fjerne alle de bakterier, vi ikke skal bruge. Når du er på vej ud af badet, så er det en god idé at tørre sig, så du ikke forbliver gennemblødt. Men sørg for at tørre dig helt. Dette kræver selvfølgelig et ordentligt håndklæde, og det kan du nemt finde hos Herligthjem.dk. Her finder du både små og store håndklæder, som er perfekte til at tørre både krop og ansigt.

Gå aldrig på kompromis med din egen hygiejne

Håndklæder i høj kvalitet er både bløde, behagelige og absorberende. Du vil altså på ingen tid blive tør efter at have benyttet dig af sådan et håndklæde. Det er vigtigt, at du tørrer krop og ansigt i to forskellige håndklæder, da du derved undgår flere bakterier.

Vi er mange som tænker, at fordi vi netop har været i bad, så er der ikke fare for bakterier, men det er der altså stadigvæk. Sørg for at holde dine håndklæder rene og tørre til næste brug. Hvis du efterlader dem på gulvet helt gennemblødte vil flere bakterier blive samlet, og det vil først og fremmest ikke være særlig godt for dig, men håndklæderne vil bestemt heller ikke lugte godt.

Sørg generelt for at holde dig så ren som overhovedet muligt og så hygiejnisk, som du kan. Der er nok ingen grund til at være decideret bakterie-forskrækket, men omvendt er der heller ingen grund til at gå på kompromis med din egen hygiejne.

Disse simple råd kan gøre hele din badeoplevelse langt mere behagelig og nem at have med at gøre.

Alle har deres egen rutine

Alle har forskellige baderutiner, og det handler i høj grad også om, hvad du selv foretrækker, når du går i bad. Nogle foretrækker f.eks. at bruge shampoo og balsam, hvor andre måske kun bruger shampoo.

Der er ikke nødvendigvis noget galt med nogle af delene, men det kan være sjovt at prøve at ændre din egen rutine og se, om der er andre ting, man foretrækker mere efter at have prøvet det.

Som du måske allerede ved, så findes der et utal af forskellige ting, du kan gøre, når du er i bad og tilmed også efter badet. Det er helt op til dig selv, hvad du ønsker at gøre.

I denne artikel har du blot fået nogle tips til at gøre oplevelsen endnu bedre.