House of Mammashop Aps

Børn

Agerhatten 16 C, 5220 Odense SØ, Danmark

36 93 90 22

info@mammashop.dk

www.mammashop.dk

Find vejen til en tryg søvn for din baby med Cocoon Company kapok produkter

Alle forældre med små børn ved hvor vigtig søvnen er for både store og små. Det er dog ikke altid at de små er født med store sovehjerter, så derfor gør forældre alt der skal til, for at alle minutters søvn bliver trygge og rare.

Derfor skal alle produkter omkring søvnen være af bedste kvalitet, og de må på ingen måde være generende for barnets mulighed for at falde i søvn eller forblive sovende. Alt skal være roligt og sikkert.

Her kan produkter fra Cocoon Companys Kapok produkter hjælpe. De er alle udviklet med fokus på naturlige materialer, og det medvirker en række specifikationer, som hjælper barnet med at forblive tør, varm og godt tilpas. Køb Kapok fra Cocoon lige her.

Et væld af produkter til at svøbe den lille i

Cocoon Companys Kapok linje er smækfyldt med puder, dyner og madrasser af forskellige slags. Fælles for alle deres produkter er deres miljøvenlighed. De er alle fremstillet af 100% økologisk naturfiber. Farverne er også naturlige, så man kan med stor ro i hjertet benytte dyner, puder og madrasser fra Cocoon Companys Kapok linje.

Produkterne er allergivenlige, anti-bakterielle og hjælper den lille med at regulere varmen i løbet af natten, uanset om det er koldt eller varmt. Hurtigt vil i opleve at søvnen forbedres, fordi barnet ikke skal bruge mor og fars hjælp til at tage dyne af og på, hvis temperaturen er svingende.

De har madrasser, som er fremstillet i mål til de mest populære sengemodeller, således man nemt kan implementere de naturlige produkter i de møbler, man allerede har indkøbt. Priserne på produkterne er gode i forhold til hvor høj kvalitet, man vil opleve. Man skal nemlig ikke spare på tingene, som skal bruges i forbindelse med at sikre babys søvn.

Mammashop har en række yderligere produkter fra Cocoon Company, hvis man ikke kan finde det man skal bruge i Kapok linjen. Alle deres produkter er lavet efter de samme naturlige principper, så man sikkert kan købe ind til den lille fra mærket – ligegyldig linjen.

 

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.