Kondition.dk

Træningstøj og udstyr

Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø, Danmark

www.kondition.dk

Kondition.dk

Sundhed er blevet et stort emne blandt rigtig mange danskere – og med god grund. For sundheden er en helt central rolle, når det kommer til overskud, sygdom og generel balance. Den ægte sundhed starter indefra, hvorfor det også er afgørende at man har sig selv med hele vejen. Netop dette er noget Kondition.dk har fokus på, hvor især pulsen inden for træning og bevægelse er et omdrejningspunkt.

Covid-19 og hjemmetræning

Noget af det man har set under Coronaen, er især populariteten i at begynde og træne hjemme. På grund af Covid-19 blev fitnesscentrene lukket ned, hvilket gjorde at mange begyndte at tage træningen med hjem i privaten for at holde det vedlige. Det har mange fitness-butikker også kunnet mærke på omsætningen, mens man også på Kondition.dk har oplevet en massiv interesse i træningsindlæg, hvor netop hjemmetræningen blev omtalt.

Disse indlæg finder du på deres side.

Squat rack – noget de fleste kan bruge

Noget af det som har hittet mest, er squat racks.

Formålet med en squat rack kan være flere, eftersom det er et stativ der bruges til vægtstang, alm. squat, bænkpres, pull-ups og meget mere. Netop på grund af de mange funktioner, som der er i en squat rack, hænger også fint sammen med tiden vi i øjeblikket befinder os i. Ønsker man at komme omkring flere forskellige øvelser, samtidig med man måske ikke behøver at gå ud og investere i et helt fitnesscenter, er en squat rack et rigtig godt bud på noget de fleste vil kunne få gavn af, hvis det er styrketræningen man gerne vil holde i gang.

Du kan læse mere omkring hjemmetræning og træningsudstyr på Kondition.dk. Husk du også kan finde indlæg omhandlende træning på Naturli.