Lyngby Svane Apotek

Apoteker

Lyngby Hovedgade 27, 2800 Lyngby, Danmark

40202818

kontakt@apotekeren.dk

www.apotekeren.dk

Vi bringer dine apoteksprodukter ud

For mange ældre og syge er det helt vitalt at indtage en daglig dosis medicin. Det kan dog være en udfordring at hente sine recepter ved apoteket, enten fordi at man er meget syg, har dårlige ben eller fordi at man bor langt væk fra det nærmeste apotek. Det er heldigvis muligt at finde, bestille og få leveret både receptpligtig- og håndkøbsmedicin via Apotekeren.dk, som er et online apotek. Dette tilbud er ikke kun gavnligt for de, der ikke kan komme til apotekerne på grund af alderdom og sygdom, men også for den travle familie, der ønsker at spare tid på indkøb.

Dit digitale apotek

Apoteket.dk fungerer som dit digitale apotek, så du ikke længere skal bruge tid og kræfter på at opsøge et fysisk apotek. Men selvom du ikke kan spørge en fysisk apoteker til råds, når du navigerer rundt på Apoteket.dk, er der megen hjælp at hente på siden. Du kan for eksempelvis finde vejledning og råd i vores mange videnskabelige og faglige artikler, der er gratis tilgængelige. Vores artikler omhandler alverdens emner, såsom allergier, helse, mundhygiejne og sårpleje. Har du problemer med at læse teksten, linker vi på siden til et program, som kan læse teksten højt for dig. En anden service, som Apoteket.dk tilbyder dig, er en SMS-service. Servicen går helt enkelt ud på, at du tilmelder dig servicen og modtager derefter en SMS, som skal hjælpe dig med at huske, hvornår du skal tage din medicin. Du kan helt selv tilrettelægge og bestemme indholdet i SMS’erne samt, hvornår og i hvilken periode du vil modtage dem. Tager du for eksempelvis flere typer af medicin i løbet af dagen, kan du sætte service op til at sende dig en sms på forskellige tidspunkter over hele dagen.

Levering af receptpligtig medicin

I mange år har det været den gængse norm at hente sin receptpligtige medicin hos sit fysiske og lokale apotek. Det er imidlertid ikke alle, der overhovedet har muligheden for at handle fysisk. Det gælder for eksempelvis de, der er gamle, svagelige eller dem, der bor meget langt fra det nærmeste apotek. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at kunne få leveret sin medicin, hvilket indtil for nyligt har været en besværlig proces. Hos Apoteket.dk gør vi det nemt at bestille receptpligtig medicin til døren online, hvilket skaber tryghed hos dem, hvor medicin er livsnødvendig. Når man handler receptpligtig medicin på siden, skal man stille sikkerhed ved at logge ind med sit Nem-ID. Dette sikrer, at vores online-apotek ikke bliver misbrugt, så vores service fortsat kan glæde brugerne.

Gode kosttilskud til hverdagen

Mange danskere lever en travl og stresset hverdag, hvor tid er en mangelvare. Når vi har travlt, kan vi nemt risikere at komme til at lide af søvnmangel og at blive stresset. Derfor kan det være væsentligt at tage kosttilskud på daglig basis, som har en positiv ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning. På Apoteket.dk finder du Apotekets C-vitaminer, der mindsker træthed, udmattelse og styrker dit immunforsvar, så du bedre kan stå imod virusbakterier. Lever du en travl og stresset hverdag, hjælper vi dig og leverer dine vitaminer til din adresse.

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.