Raworganics

Olier

Marbella, Spanien

+45 8988 3216

helpt@raworganics.dk

raworganics.dk

Gør den personlige pleje mere naturlig

Personlig pleje og god velvære er ét af de områder, der virkelig vinder frem i dagens Danmark som et modsvar til den stressende hverdag, mange mennesker er underlagt. Der er virkelig kommet skub i udviklingen indenfor personlig pleje, og markedet flyder næsten over med forskellige produkter, der er godt for det ene eller det andet.

Fælles for mange af disse produkter er dog, at de til en vis grad er pumpet med kemiske virkemidler og parfume, der skal gøre dem mere effektive og eksklusive. Disse kemiske tilsætningsstoffer behøver dog ikke være en del af den personlige pleje i hverdagen, da der findes masser af lækre, naturlige produkter, der bidrager med de samme gavnlige egenskaber.

Skift den parfumerede shampoo ud med en naturlig variant

Personlig pleje er rigtig mange ting, men én stor fællesnævner for alle danskere er den tid, der bliver brugt i badet hver eneste dag. Når man går i bad, får man renset både krop og tanker, og det er et fristed, hvor man virkelig kan nyde god velvære i sit eget selskab. Her vælger mange dog at bruge en meget parfumeret shampoo eller balsam til at vaske sig med – en shampoo, der måske nok dufter godt, men faktisk kan være med til at irritere huden og håret. Derfor kan der være god fidus i at skifte til en naturligt baseret shampoo, der bidrager med gavnlige vitaminer og mineraler, der særligt kan styrke hårets udvikling.

De naturlige shampooer koster ofte en smule mere end de traditionelle, men allerede efter en uges brug vil mange kunne mærke forskel på huden og hårets sundhed. Personlig pleje handler om selvforkælelse, og her er den rette shampoo et godt skridt på vejen mod større selvforkælelse på daglig basis.

Vælg de naturlige olier og cremer til huden

Som allerede fremhævet, så kan de kemiske stoffer i produkter til personlig pleje være med til at irritere huden mere, end de gavner. Derfor giver det også rigtig god mening at skifte ens kropsolie eller -creme ud med en naturlig variant som f.eks. cbd olie. Der er efterhånden rigtig mange forskellige olier og cremer at vælge imellem, og dermed er der med garanti et produkt, der er en 1-1 erstatning for det produkt, man allerede bruger.

Naturlige olier og cremer har den store fordel, at de er fyldt med masser af naturlige vitaminer og mineraler, der er med til at styrke kroppens egen regeneration. Dermed giver de et fantastisk boost til kroppen på lang sigt, og det er virkelig noget, der er med til at ændre den personlige pleje til det bedre.

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.